Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Heeft mijn Netbook Heb een Network Interface Card ?
Netbooks waren ontwerp specifiek om een ​​goedkope , draagbare computer die in staat van verbinding met het internet te bieden . Geen computer verbinding kan maken met het internet , of elk type netwerk , zonder een netwerkadapter . " Netwerk interface- kaart" is een oudere term voor netwerkadapter . Netwerkinterfacekaarten

Netwerk mogelijkheden
werden oorspronkelijk beschouwd als een dure add-on voor computers . Voordat breedband , de meeste thuisgebruikers van internet via een modem op de telefoonlijn . De modem is aangesloten op een seriële poort van de computer en alle netwerkhardware die nodig zijn om de computer te verbinden met het internet bevatte . Network Interface kaarten nodig waren voor zakelijke computers en werden apart verkocht , niet beschouwd als een noodzakelijk onderdeel van consumentenelektronica . In dit formaat , is de netwerkadapter verkocht op eigen printplaat dat verbonden in een uitbreidingssleuf op het moederbord , dus de naam " kaarten ", omdat " kaart" is een andere term voor een printplaat . Breedbandverbindingen geen gebruik maken van een modem , maar sluiten op de computer via een Ethernet-kabel . Dit betekende thuiscomputers nodig netwerkmogelijkheden , zodat computer fabrikanten begonnen met het produceren ze met die functie opgenomen op het moederbord . Zodra deze hardware niet meer werd verkocht als een aparte kaart , werd bekend als een netwerk adapters . De draadloze equivalente staat bekend als een WNIC , een Wireless Network Interface Controller .
WiFi

Een veelbetekenende teken van de aanwezigheid van een netwerkadapter in een computer is het netwerk socket . Echter, niet alle netbooks hebben dit omdat de fabrikanten van deze categorie van apparatuur benadrukken het belang van het Wi - Fi-connectiviteit . Alle netbooks zijn Wi - Fi staat . Eigenaren zullen niet altijd in staat zijn om dit te detecteren aan de buitenkant van de computer . Oorspronkelijk , een computer met een WNIC hadden een kleine , donkere ovale venster ergens rond de rand van de computer . Echter , nieuwere computers missen zijn raam , als fabrikanten beseffen dat Wi - Fi-signalen gemakkelijk kunnen reizen door de dunne plastic behuizing van een netbook .
WNIC Standards

Draadloze netwerken voldoen aan een reeks normen genoemd 802,11 gepubliceerd door het Institute of Electrical and Electronics Engineers en gevolgd door computerfabrikanten . De verbetering van standaarden , hoe hoger letter aan het einde van de standaardcode . De belangrijkste Wi - Fi-netwerken te volgen ofwel 802.11a , 802.11b , 802.11g of 802.11n .
Mogelijkheden

Een netbook met een WNIC een abonnee hoeft niet internet service om verbinding met het internet . Veel locaties , zoals restaurants en cafes , aantrekken van klanten door het aanbieden van gratis Wi - Fi . Je hoeft niet eens te zijn in de buurt van een draadloze router met een netwerk te vormen . Draadloze netwerken kunnen opereren in de ad hoc-modus , wat betekent dat de Wi - Fi - enabled computers zijn in staat om rechtstreeks te communiceren en kan route verkeer van de ene computer naar de andere zonder de noodzaak van de netwerkinfrastructuur .
< Br >

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Gaming Computer Aanbevelingen 
·De American Dynamics -protocol…
·Hoe maak je een Westell Passwo…
·Definieer & Beschrijf de twee …
·Wat zou er gebeuren als een ro…
·Hoe je Linksys Wireless Router…
·Hoe maak je een DSL- G604T Pro…
·Kenmerken van de Netgear DG834…
·Hoe te wijzigen Verizon ONT 
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
  Hardware Articles
·Hoe te formatteren Kingston Flash Drive …
·Hoe te booten en Ubuntu Vanuit een Flash…
·Hoe maak je een Memory Upgrade in een IB…
·Hoe om afbeeldingen te downloaden vanaf …
·Wat is Flash ROM BIOS ? 
·Hoe schoon opnieuw installeren Leopard f…
·Hoe maak je een Flash Drive op een Mac H…
·Problemen met interne Web Camera op Lapt…
·Hoe maak ik verbinding een bestaande kab…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com