Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Schoon Protocol Kamer
Schone kamers zijn ontworpen om het risico van zelfs het kleinste stofdeeltje vallen op gevoelige elektronica blootgesteld te minimaliseren . Schone kamers worden soms gebruikt in elkaar te zetten , te testen en problemen met elektronische en computer componenten die werken met zeer nauwe toleranties . Bijvoorbeeld kan een harde schijf worden geopend en bediend in een schone kamer met weinig risico op beschadiging door milieu stof . Definitie

Een protocol is een specifieke procedure ontwikkeld om herhaalbare resultaten te bereiken . Zoals medische protocollen , schone kamer protocollen vereisen een aantal stappen bedoeld om natuurlijke bronnen van stof en deeltjes te verwijderen . Door het volgen gedocumenteerd , systematische protocollen , heeft iedere bewoner van een schone kamer alles aan om het risico van deeltjesverontreiniging verminderen
Personal Care & Hygiene

Veel schone kamer
gedaan . protocollen verbieden het gebruik van gepoederde make-up of make-up die kan drogen tot een poeder . Ze raden vaak met behulp van niet- gepoederd vloeistof of gel deodorant en bevelen het gebruik van lip moisturizers . Hairspray , cologne en parfums worden vaak afgeraden omdat ze kunnen blussen gas of produceren gassen die cleanroom onderdelen zou kunnen beschadigen . Dagelijks baden en wassen wordt vaak aanbevolen als onderdeel van een schone kamer protocol te helpen schilferige huid te verminderen die uit kon vliegen . Vingernagels moeten worden ontdaan kort voor het werk in een schone kamer . Hand, arm en gezicht wassen is vaak de eerste stap in het protocol om zich klaar om de schone kamer binnen .
Kleding

Cleanroom kleding mag alleen gedragen worden zodra u uw blootgestelde huid met goedgekeurde cleanroom zeep hebben gewassen . Je moet je haar een paar keer borstelen vóór het opzetten van de hoofdbedekking . Herhaalde poetsbeurten zal helpen om de hoeveelheid dode huid vastgehouden in je haar te verminderen . Uw schoenen moeten worden afgestoft en schoongemaakt voordat ze worden afgedekt met schone kamer schoenen .
Sieraden & Persoonlijke items

Eenvoudige ringen
, zoals trouwringen , aanvaardbaar zijn onder clean room handschoenen . Echter , zijn fronten ringen niet aanbevolen, omdat ze kunnen doorprikken de handschoenen en uitgegroeid tot een bron van besmetting . Als een trouwring heeft tanden , kan het worden omwikkeld met tape om lekke banden te voorkomen . De meeste andere persoonlijke items zijn niet toegestaan ​​door schone kamer protocollen . Of stofbril worden aanbevolen omdat het oog is een potentiële bron van besmetting van slijm bij het knipperen . Sommige schone kamers vereisen full -face maskers en maskers .
Movement

Veel schone kamer protocollen
specifiek waarschuwen mensen om langzaam en bewust bewegen als in een schone kamer . Te snel beweegt kan verstoren stofdeeltjes die zich ophopen in de ruimte tussen de reinigingen .
Cleaning

Schone kamers
moeten worden gereinigd met behulp van goedgekeurde reinigen van gereedschappen en producten . Hoewel veel van de tools, zoals stofzuigers en dweilen , erg lijken op conventionele gereedschappen , zijn degenen ontworpen voor cleanrooms ontworpen niet om kleine deeltjes te laten zoals ze worden gebruikt .
< Br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een beschadigde Ti…
·Over Computer Hardware 
·Wat zijn de componenten binnen…
·Over Computer Kasten 
·SpinPoint F3 Vs . F1 
·Hoe maak je een IDE schijf con…
·Hoe je films te bekijken op ee…
·Mislukt Hard Drive Data Recove…
·Hoe je twee harde schijven geb…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe een schone iPad Handhaaf 
Hoe maak je een iPad Touchscreen Reinig 
De beste manier om het scherm houden op …
Hoe te gebruiken Monitor Wipes om een ​​…
De beste producten te reinigen Vingerafd…
Hoe te Grease Film Schoon vanaf een iPad…
Hoe om stof te verwijderen uit van een v…
Hoe maak je een ATI videokaart Reinig 
  Hardware Articles
·De voordelen van PC Cards 
·Hoe naar Key Caps Reinig 
·Hoe maak je een TI Calculator Serial Por…
·Hoe installeer ik een grafische kaart op…
·Hoe Hook Up een computer op een tv met g…
·Hoe de RAM in mijn Toshiba Satellite Pro…
·Hoe de schijf van een iMac Problemen 
·Hoe de HP Scanjet 5370C bijwerken 
·Hoe een muis te hechten aan een HP Lapto…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com