Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
De voordelen van PC Cards
PC-kaarten ( ook wel aangeduid als PCMCIA kaarten ) zijn input /output apparaten op grote schaal gebruikt op laptops . Sommige desktop computers bieden ook een PC Card-slot . Generiek , PC Card verwijst naar oudere 16 - bits kaarten en verbeterde 32 - bits CardBus -kaarten . PCMCIA , het bestuursorgaan dat de normen voor de PC Card en ExpressCard- formaat biedt , heeft de verdere ontwikkeling van de PC Card om de ExpressCard te bevorderen opgehouden . Er blijft een groot aantal PC-kaarten beschikbaar in de markt . Eenvoudige installatie

PC Cards installeren is veel gemakkelijker en minder tijdrovend dan het installeren van een intern onderdeel van uw computer . In plaats van om het zijpaneel te verwijderen , de computer te beschermen tegen statische elektriciteit , plaats een kaart en bevestig benodigde kabels , kan de PC Card gebruiker een kaart plaatsen en veilig zonder gereedschap of voor andere interne componenten . Wanneer de gebruiker klaar is met het gebruik van de kaart , kan hij de functie " Hardware veilig verwijderen " van het besturingssysteem om het apparaat uit te werpen gebruiken . Een nieuwe kaart installeren is net zo eenvoudig als het plaatsen van de kaart in dezelfde externe slot en de installatie van de stuurprogramma's in het besturingssysteem .
Variety

De modulaire aspect van PC Cards betekent dat een poort een aantal nieuwe computerfuncties kunnen vergemakkelijken . PC-kaarten kunnen extra USB-poorten , een video-opname -apparaat , een mobiele breedband netwerktoegang modem , een draadloze muis of een aantal andere speciale hardware -apparaten toe te voegen .
Legacy Ondersteuning
< br >

hoewel PC Cards zijn verdrongen door de nieuwere ExpressCard formaat , sommige fabrikanten produceren nog steeds pc-kaarten . Er zijn ook adapters beschikbaar die pc-kaarten compatibel met ExpressCard- slots, die het leven van een PC Card kan breiden en te verminderen computer kosten te maken .

Computergebruikers
kunnen PC-kaarten te installeren op oudere computers die geen gemeenschappelijke kenmerken ( zoals een draadloze adapter ) breed gesteund in de nieuwere computers . Dit kan een lang leven toe te voegen aan een oudere laptop , dat is vooral gunstig voor computer eigenaren op krappe budgetten .
Grootte en draagbaarheid

PC Cards
, bij 85.6 mm lang en 54.0 mm breed , zijn klein . Hoewel de ExpressCard is iets kleiner ( 75,0 mm lang en 34,0 of 54,0 mm breed ) dan de PC-kaart , zowel vormfactoren zijn zeer draagbaar .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Mijn iMac hoofdtelefoon niet w…
·Hoe het opzetten van een Bluet…
·Hoe het opzetten van een HP La…
·Hoe de brander in een Sony DVD…
·Ik Plugged in de verkeerde ada…
·Zire 71 Compatibel Kabels 
·Hoe een muis te hechten aan ee…
·Hoe weet ik of een laptop is d…
·Hoe te versturen WiFi -signale…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe de ingebouwde microfoon in Mijn Acer…
·Hoe de geluidskaart drivers voor een iMa…
·AGP Vs . PCI grafische kaart 
·Hoe maak je een Tablet PC gebruiken in d…
·Hoe de PRS - 600BC 
·Hoe kan ik BIOS in een Acer Aspire 3680 …
·Hoe kan ik een Inspiron Keyboard Verwijd…
·Hoe u uw Memory Card resetten voor een P…
·Hoe een virtuele SMTP-server gebruiken v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com