Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Moederbordspecificaties
Als u een upgrade of het bouwen van een computer , zal het moederbord een essentieel onderdeel van het proces. Dit is omdat het is het onderdeel van de computer waarop elk ander deel verbindt , de processor , harde schijf , RAM en al het andere zal uiteindelijk gaan door het moederbord . Wat dit betekent is dat het belangrijk is om de specificaties van uw moederbord in relatie tot uw persoonlijke behoeften te begrijpen . Verwerking Macht

De processor
, of CPU , is het onderdeel van de computer dat alle inkomende en uitgaande data interpreteert . Als de snelheid van uw computer is uw grootste zorg , dan is de processor is de belangrijkste component . De snellere en hogere kwaliteit de CPU, hoe sneller en algemeen efficiënter computer .

Processorkracht
wordt gemeten in hertz , wat hetzelfde als een cyclus van elektromagnetische golven per seconde . Moderne processoren hebben de neiging om te komen in megahertz ( MHz ) en gigahertz ( GHz ) - duizenden en miljoenen hertz , respectievelijk . Dit betekent dat een 3GHz processor 3000000000 elektromagnetische cycli die door het elke seconde zal hebben .
Chipset

De chipset is net zo belangrijk als de processor , omdat het het middel waardoor de processor brengt informatie . Bijvoorbeeld gegevens nodig heeft om efficiënt uit uw toetsenbord of op uw monitor worden geleverd . Als het niet kan, de snelheid waarmee het werd verwerkt, is niet relevant

Chip set kwaliteit
is meer dan binaire processor kwaliteit ; . Sommige variëteiten goed werken , terwijl anderen dat niet zijn . Dit betekent dat je beter af alleen het kopen van een gerenommeerd merk van moederbord , zoals AMD , Intel of nVidia te zorgen dat uw computer loopt soepel bent .
Interface Ability

het moederbord is het onderdeel van uw computer waarin elk ander deel moet aansluiten . Uw grafische kaart , extra RAM , USB-aansluitingen en alle andere in-of uitgang poort of apparaat je maar kunt bedenken uiteindelijk allemaal gaan door het moederbord .

Dit betekent een belangrijke specificatie van een moederbord is hoeveel het kan verwerken . Als u van plan bent om aan te sluiten in een extra grafische kaart , hoger - end geluidskaart enzovoort , zul je een moederbord dat alles kan verwerken . Er is een aanzienlijke variatie tussen de moederborden in dit opzicht , dus kies zorgvuldig .

Previous: Next:
  Computer Drives
·SanDisk Extreme IV Vs . Delkin…
·Kunt u Windows XP installeert …
·Wat is een logisch station 
·Hoe te Slides overbrengen naar…
·Hoe maak je een Wiimote Synchr…
·Wat is een Ultra DMA harde sch…
·Hoe te verwijderen DVD Firmwar…
·Hoe de harde schijf zoeken op …
·Leg de C Drive 
  Related Articles
Apple iPad Specificaties 
Apple iPad Specificaties en functies 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Noritsu 3011 Specificaties 
De specificaties van een SMART Board 
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
Specificaties voor een HP xw6600 
Dell T3500 Moederbord Specs 
  Hardware Articles
·Hoe maak je Kloon een Sata laptop harde …
·Verschillen in E - Book Readers 
·Hoe maak je een USB Memory Stick verwijd…
·Welke soorten papier worden gebruikt voo…
·Hoe te Zet de Wireless internet Feature …
·Hoe kan ik wissen van een Fujitsu schijf…
·Hoe je DVD's opslaan op een externe hard…
·Hoe maak je een computer Tower Take Afge…
·Hoe maak je een cd overbrengen naar een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com