Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Kunt u Windows XP installeert op een externe harde schijf ?
Met de komst van externe schijven die je kunt voeren rond en aansluiten op vrijwel elke computer , de meeste mensen uiteindelijk het idee om het besturingssysteem software op een. Hoewel dit een geweldig idee kan zijn bij het gebruik van Windows XP als besturingssysteem , zijn er een aantal obstakels te overwegen . Problemen met de Concept

Microsoft , als het bedrijf dat Windows XP maakt , is waarschijnlijk niet enthousiast over het idee van haar software op externe schijven kopiëren en vervolgens op verschillende computers . Ten eerste , verliest inkomsten omdat de licentiestructuur is dat u betaalt op basis van het aantal machines u de software op . Als u de software op een externe schijf , kun je het gebruiken op een aantal machines zonder het betalen van een licentie voor een ieder . Ten tweede , het risico van kopiëren en namaak gaan omhoog omdat externe drives in principe kan worden gedupliceerd als een proxy voor de aankoop van Microsoft's product . Aangezien externe schijven gaan voor minder dan wat de software volledige licentie verkoopt tegen , er is een verleiding om het systeem te bedriegen . Als gevolg hiervan , maakt Microsoft niet maken het gemakkelijk om XP te installeren op iets anders dan een volledige computer .
Workaround Methode

Dat gezegd , iemand vindt altijd een manier om door een muur , zelfs als dat betekent het gaan over of onder de genoemde wand .

eerste, het moederbord van de processor die wordt gebruikt moet worden getweakt . Het BIOS heeft een optie om te booten vanaf een USB- aansluiting . Dit betekent dat het overschrijven van de normale standaard instructie te zoeken naar een geïnstalleerde harde schijf . Dit kan worden gedwongen door de stekker van een interne harde schijf volledig , zodat het systeem niet kan vinden bij het booten .
Installatie

Nadat je weet dat de BIOS zal werken als nodig is , moet u voor het aansluiten van de USB-drive en zet in de installatie schijf . Zet de computer processor en monitor en kijk voor de setup executie te voorkomen . Het installatieproces zal eerst zoeken en identificeren van de USB- schijf als de harde schijf te richten .

, Moet u ervoor zorgen dat de USB- drive is groot genoeg om de besturingssoftware te nemen . Als het te klein is, zal het programma opheffen . Met behulp van een 20GB of groter externe schijf zal volop kussen ruimte te geven . Ten tweede , moet u Setup gebruiken om de externe schijf voor de installatie formatteren om de juiste taal , meestal NTFS .
Richt de BIOS tot naleving

Wanneer de externe schijf klaar is , ga terug in de processor bij de start en instrueer de BIOS om te zoeken naar de USB drive eerst in boot prioriteit . Dit zal dwingen om de USB externe harde schijf eerst gebruiken voordat ooit op zoek naar een interne drive. Dan , wanneer je bent aangesloten , de externe schijf zal het besturingssysteem te domineren standaard
Optie : . Probeer verschillende partities

plaats van omwisselen van tussen drives , een alternatief is de externe drive , nadat deze is geladen met Windows , een andere partitie . De drive heeft om te worden aangesloten op de computer om dit te laten werken, maar de BIOS kan worden geconfigureerd om zowel de harde schijf en externe schijf te zien als verschillende partities
Optie : . Windows Virtual Drive

Als u bereid bent om wat geld te besteden aan een mobiele computer , maar u niet wilt dat de moeite van een netbook of laptop , Windows Virtual PC is iets dat zou kunnen worden onderzocht . De tool stelt u in staat om te richten en te exploiteren verschillende virtuele machines op dezelfde fysieke computer .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Antec Nine Hundred Specs 
·Hoe naar Mount een Case Fan in…
·Hoe de Sony DRX - 840U 
·Hoe Fix een Disc Read Error op…
·Hoe maak je een CD /DVD Duplic…
·Hoe maak je een schotel DVR Tr…
·De voordelen van draagbare har…
·Hoe maak je een SanDisk Format…
·Interne Vs . Externe Sata 
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Hoe te installeren Windows Hotmail op ee…
Hoe de Kindle App te installeren voor uw…
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe te Schakel de voorblad op een 6360 P…
·Hoe de Factory Bladwijzers verwijderen o…
·Hoe schoon HP Officejet 7130 printkoppen…
·Een Vermogen Icoon Verdwenen in Vista 
·Hoe je je iPad Vervang 
·Hoe je het voorpaneel te verwijderen van…
·Hoe maak je een moederbord met OEM Windo…
·Wat is het verschil tussen Socket 478 en…
·Hoe een PCI Test -naar-USB 2.0- snelheid…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com