Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Antec Nine Hundred Specs
Cutting - edge computers vereisen met hoge prestaties darmen te beschermen en te bieden aan de meer veeleisende interne hardware . Opgericht in 1986 , Antec Inc produceert computer onderdelen en accessoires voor de video game , custom-built computer en computer - upgrade markten . Antec is gespecialiseerd in een breed scala van computer behuizingen - ook wel behuizing , torens of gevallen - waaronder de Antec Nine Hundred . Functie

Als een persoonlijke desktop computer kast , de Antec Nine Hundred huizen kwetsbare hardware componenten essentieel zijn voor het runnen van een personal computer ( of PC ) , met inbegrip van het moederbord , input /output ( I /O) -poorten , de voeding , harde schijven en ventilatoren . Antec Nine Hundred ontwierp de gevallen opnieuw worden geconfigureerd voor op maat gemaakte gaming computers . Pc's die veeleisender programma's , zoals video games draaien , vereisen behuizingen die groter en talrijker hardwarecomponenten , zoals krachtige videokaarten en koelventilatoren passen .
Identificatie

De Antec Nine Hundred case meet 8,1 centimeter breed , 18,4 cm diep en 19,4 cm hoog , met een gewicht van 18,5 pond. of £ 24,4 . inclusief verpakking . Het heeft zwarte , geperforeerde voor-, achter -en zijpanelen voor extra luchtstroom . Een voedingseenheid wordt geactiveerd op de bodem van de zaak , maar de voeding is niet opgenomen door Antec bij aankoop van de behuizing . De zaak is compatibel met Mini - ITX , microATX en Standard ATX moederborden en heeft zeven uitbreidingssloten .
Eigenschappen

De Nine Hundred behuizing beschikt over negen drive bays met twee front-loaded harde schijf ( HDD ) kooien voor maximaal zes interne harde schijven . De HDD kooien , waarin de harde schijven te houden , fungeren als kanalen voor een efficiënte luchtinlaat . De unit is voorzien van een bovenste lade om een ​​digitale camera te houden , MP3-speler of draagbare harde schijf en top - gemonteerde I /O-poorten voor macht en reset-knoppen , twee USB 2.0 -slots , audio in en out aansluitingen en een IEEE 1394 -interface voor hoge - snelle communicatie . De Nine Hundred past een videokaart met een maximale grootte van 16 inch , hoewel sommige grotere videokaarten vereisen het verwijderen van de aangrenzende harde schijf kooi te passen .
Fans

afkoelen van de harde schijven , de Antec Nine Hundred features vier standaard ventilatoren en twee optionele ventilatoren , waaronder de top - gemonteerde Big Boy 200 TriCool ventilator om de luchtstroom te verhogen door de geperforeerde behuizing. Twee matching , blue - LED verlichte TriCool voor ventilatoren met zwarte bladen voeding lucht in de zaak . De overige ventilatoren omvatten een ventilatoreenheid en twee optionele ventilatoren aan de zijkant en het midden van de behuizing voor koeling videokaarten . De bovenste , achterste en voorste fans onder meer drie- speed schakelaars om de luchtstroom te regelen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Microprocessor Rating 
·Computers in de jaren '90 
·Hoe maak je een PC Hard Drive …
·Wat is een Drive Caddy Icy Box…
·Hoe volledig overbrengen van e…
·Laptop vs desktop 
·Dus je wilt weten hoe je een h…
·Wat is een RoHS -certificering…
·Hoe vindt mijn Windows partiti…
  Related Articles
Negen Verschillen in de iPad en iTouch 
Hoe maak je een videokaart Clip in een A…
Hoe maak je een kaarthouder in Antec Ins…
Hoe u uw eigen pc met Antec 1200 
Hoe een Antec 900 Bouw Computer 
Hoe kan ik dit oplossen een Antec PS - 3…
Antec 900 Vs . Antec 1200 
Antec 902 Vs . 900 
Hoe kan ik een Antec USB Bedraad 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een computer Fan wijzigen 
·Hoe te Batterijen wijzigen in een Logite…
·Het upgraden van een Averatec 3700 
·Scanjet 5300C Problemen oplossen 
·Pentium 4 Vs . Pentium Core 2 Duo 
·Wat zijn Dual Mode Glasvezelkabel ? 
·Hoe je Foto's ophalen van een pc naar ee…
·Gebruik van secundaire opslagapparaten 
·Hoe Memory Timing in Werk het BIOS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com