Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Laptop vs desktop
Het is al moeilijk genoeg proberen te vestigen op de technische specificaties van de computer die u wilt kopen . De verschillende processoren , accessoires, beeldschermen , herinneringen en zelfs kleuren verwarren consumenten met een verbijsterende reeks van keuzes . Voeg daarbij de duidelijke verschillen tussen laptops en desktops en wordt het belangrijker dan ooit om de componenten van elk kennen, zodat u de meest geïnformeerde keuze mogelijk te kunnen maken . Grootte

Voor het instellen van een laptop , moet je een permanente ruimte in uw huis of kantoor . Minimaal , zal het systeem bestaan ​​uit een afzonderlijke CPU , een monitor , een toetsenbord en muis . Elk van deze onderdelen zijn afzonderlijke gebieden, waardoor het systeem omslachtig te bewegen . Een laptop is niet alleen licht , maar compact . U kunt het tijdelijk instellen waar u moet werken , bijvoorbeeld , aan de eettafel , in de bibliotheek of zelfs bij het zwembad , indien u dit wenst .
Prijs

Dus dat alles past in een compact pakket , laptop computers vereisen kleinere onderdelen , die doorgaans duurder zijn . Daarom is een draagbare kost meer dan een desktop van vergelijkbare kracht . Bovendien, als een deel van uw laptop , zoals de monitor , in onbruik is geraakt , moet u de hele laptop te vervangen . Met een desktop , kunt u afzonderlijke componenten te upgraden als dat nodig is .
Uitbreiding

Een laptop kleine formaat maakt het bijna onmogelijk om uit te breiden met interne planken . In feite , voor sommigen , het openen van het geval vervalt de garantie . Desktops , aan de andere kant , meestal bevatten vrije sleuven in het geval waar u gemakkelijk het geheugen of de interne randapparatuur, zoals DVD-stations kan toevoegen . Daarnaast kunt u wisselen van oude planken voor aangepaste degenen . Zowel laptops en desktops kunnen eenvoudig gebruik maken van externe randapparatuur via USB-of FireWire -poorten .
Gemak

Desktops
bogen full - size toetsenbord met tien - key pads om het invoeren van gegevens te vergemakkelijken . De hand - en kleinbedrijf muis biedt fijner beweging van de cursor , het verlichten van de redactie van woorden en beelden . Een laptop toetsenbord kan worden krap en vermoeiend om te gebruiken voor lang. De ingebouwde muismat is ook te klein om te controleren editing tools met enige mate van duurzaamheid .
Veiligheid

draagbaarheid van een laptop en het kleine formaat betekent dat u per ongeluk laat het achter . Een dief het apparaat eenvoudig kunt maken door eenvoudig het oprapen als hij rent door . Als u per ongeluk laten vallen van de draagbare , kunt u het scherm of de inwendige beschadigen . Het grootste deel van een desktop bemoeilijkt stelen ongemerkt . Uiteraard is het onmogelijk om per ongeluk laten vallen van een full - size CPU of misleiden het buiten haar vaste ruimte .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe gebruik je een externe har…
·Is er een manier om verbinding…
·SpinPoint F3 Vs . F1 
·Hoe te Corrupt Data herstellen…
·Mijn Memorex Multi - DVD-recor…
·Hoe om afbeeldingen te downloa…
·Hoe een Thermistor Wire 
·Basiscomponenten van microproc…
·Hoe maak je een 4GB SD-kaart g…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe je foto's kopiëren vanaf een comput…
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
  Hardware Articles
·MikroTik winbox Tutorial 
·Hoe maak je een HP ze4200 Demonteer 
·Hoe maak je een parallelle poort interfa…
·Hoe maak je een Gigabyte BIOS Chip Verva…
·Computer Problemen Oververhitting 
·LCD -projector Specificaties 
·Hoe de BIOS Flash voor een Acer 5920 
·Hoe kan ik Refill Lexmark 2500 cartridge…
·Hoe maak je een Stereo Speaker Wire Spli…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com