Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een schotel DVR Transfer naar de PC
De harde schijf gevonden in een Dish Network DVR is niet anders dan die gevonden in een desktop computer - met uitzondering van opslagcapaciteit en de opmaak regeling die door de schotel netwerk besturingssysteem te controleren de inhoud die is opgeslagen op de schijf . De harde schijf van een gedeactiveerde en juridisch eigendom Dish DVR kan worden verwijderd en overgebracht naar een PC , waar het kan worden gebruikt als een andere harde schijf . De procedure is eenvoudig en vraagt ​​slechts een paar tools die de meeste huishoudens bij de hand hebt . Wat je nodig hebt schroevendraaier
Badlaken
Phillips schroevendraaier
Phillips juwelier Toon Meer Aanwijzingen
Verwijder Dish DVR harde schijf
1

Verwijder alle de kabels , met inbegrip van de coaxkabel , van de schotel DVR . Plaats een badhanddoek op een tafel . Plaats de schotel DVR gezicht naar beneden op de handdoek . Verwijder de schroeven uit de hoek randen met de kruiskopschroevendraaier . Verwijder geen schroeven in het midden van de bodem met schroevendraaier de Phillips juwelier . Kopen van 2

Draai de schotel DVR over, met de achterkant naar u toe. Verwijder de schroeven uit de hoek randen met de kruiskopschroevendraaier . Verwijder de schroeven uit de onderkant met schroevendraaier de Phillips juwelier .
3

Zet de schotel DVR rond zodat de voorkant naar u toe. Duw op het klepje , ( of deuren ) dus het openklapt . Draai het klepje of deuren om ze te verwijderen uit het voorpaneel .

Grip 4 het voorpaneel en trek het naar voren totdat het loskomt van de bovenklep . Pak de bovenklep en duw hem van u af totdat het loskomt van de Dish DVR . Verwijder de bovenkap .
5

Gebruik schroevendraaier de Phillips juwelier , verwijder de schroeven uit de hele harde schijf in het Dish DVR . Til de vaste schijf omhoog en verwijder de twee stekkers uit het achterpaneel door ze uit te trekken .
Transfer Hard Drive To PC
6

Trek de stekker uit de PC . Verwijder de schroeven uit de zij-of achterkant van de PC met de kruiskopschroevendraaier . Greep de zij-of achterkant en trek het uit de PC .
7

Verwijder de schroef aan de zijkant van een van de lege harde schijf bays met de kruiskopschroevendraaier . Trek de harde schijf bay uit . Verwijder de schroeven aan de zijkant van de harde schijf baai met schroevendraaier de Phillips juwelier .

Plaats 8 van de harde schijf bay ondersteboven op een tafel . Plaats de schotel DVR harde schijf op de tafel met de blootgestelde printplaat naar beneden . Flick de schakelaar in de sleuf op het achterpaneel van het rijden van de "Master" aan de "Slave "-label met uw vinger.
9

Houd de harde schijf met de printplaat naar boven. Plaats de voorkant van de schijf in de vaste-schijfruimte . Bevestig de schroeven aan de zijkant van de baai naar de schijf te beveiligen .
10

Trek de stekker en het lint connector stekker uit de ruimte waar de harde schijf bay werd uitgetrokken . Bevestig de beide stekkers met de juiste aansluitingen op de achterkant van de vaste schijf . Plaats de harde schijf bay terug in de stand waarin het zich bevond op de PC . Bevestig de schroef .
11

Sluit de zij-of achterkant van de PC . Bevestig de schroeven . Steek het netsnoer opnieuw in Zet de PC aan . Ga naar 'Start' > ' Configuratiescherm'. Selecteer het pictogram van de harde schijf uit de lijst van keuzemogelijkheden gepresenteerd onder "Verwisselbare opslag . "
12

de rechtermuisknop op het pictogram van de vaste schijf en selecteer " Format " uit het pop - up menu . Noem de drive in de "Naam" tekstveld boven in het venster dat verschijnt . Selecteer " FAT " van de "Formaat" drop down menu . Klik op de knop "Formaat" . Wachten als een vooruitgang kopie balk verschijnt en vult in van links naar rechts . Sluit het venster wanneer de kopie voortgangsbalk volledig in wordt gevuld door te klikken op de rode " X " in de rechterbovenhoek .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Delen van een Robotic Arm 
·Hoe maak je een ISO afspelen o…
·Hoe om te controleren of een d…
·Hoe kan ik streamen My Webcam …
·Hoe je FAT32 gebruiken op een …
·Hoe de LG X110 Cam Gebruik 
·Hoe gebruik je een digitale mu…
·Hoe te verwijderen AcomData Hy…
·Hoe te wissen persoonlijke inf…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De meeste desktop computers maken gebrui…
·Hoe een eHome Infrared Transceiver Disab…
·Wat is een Compaq Realtek RTL8139C Snel …
·Hoe naar Mount een USB Flash Drive in Wi…
·Hoe maak je een Vantec SATA /IDE - USB -…
·Een gids voor de WAP54G 
·Hoe maak je een handheld scanner gebruik…
·Delen van een laptop computer 
·Toegang krijgen tot Mijn documenten op e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com