Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Xeon X7550 Specs
De Xeon lijn van Intel-processors is ontworpen om een ​​CPU staat de behandeling van de multi - tasking eisen van server-en workstation computers bieden . De X7550 werd uitgebracht in maart 2010 als onderdeel van de Xeon 7500- familie van processors tegen een initiële prijs van $ 2729 . Het biedt een aantal functies die niet beschikbaar zijn op typische desktop computers waaronder multi - processor ondersteuning en een uitgebreide L3 data cache. Functie

De Xeon X7550 is speciaal ontworpen voor gebruik in computers vervullen van de rol van een server of werkstation . Deze processors zijn ontworpen om grote hoeveelheden data die in meerdere gelijktijdige processen verwerken . Omdat ze zich richten op het runnen van een groot aantal programma's tegelijk , deze processors doorgaans meer richten op ondersteuning voor meerdere processors en processor kernen dan op pure snelheid . De X7550 is een ouder model van de Xeon- processor die veel van dezelfde functies van de huidige generatie Xeon-processors , maar met minder rekenkracht biedt .
Processing

Xeon X7550 heeft een basis frequentie van 2000 megahertz met ondersteuning voor Intel 's eigen Turbo Boost Technology . Met behulp van Turbo Boost deze processor bereikt snelheden tot 2400 MHz . Gegevens worden overgedragen tussen de processor en het moederbord door de Front Side Bus bij snelheden die 3200 MHz . Gegevens worden overgedragen tussen de processor en het moederbord door de FSB met de LGA1567 processor socket .
Bouw

De microarchitectuur van de Xeon X7550 is gebaseerd op Intel's Nehalem ontwerp . Deze microarchitectuur wordt ook gevonden in een aantal desktop- processoren van Intel , waaronder modellen uit de I3 , I5 en I7 families . De verwerking kernen in de X7550 zijn gebaseerd op de kern D0 intensivering versie van de Boxboro - EX processorkern . Deze processor ondersteunt in totaal acht van deze processorkernen . Elke kern heeft een paar speciale 32 kilobyte L1 data cache en een 256 KB L2 -cache -gegevens . Deze processor ondersteunt ook een 18 megabyte L3 cache gegevens ontworpen om de toegang snelheden voor vaak geraadpleegde gegevens te verhogen door het verstrekken van tijdelijke opslag op de processor .
Features

De X7750 is ontworpen werken in multi-processor computer systemen met behulp van maximaal acht processors op een moederbord . De X7750 is niet een bijzonder energiezuinige processor met een Thermal Design Power score van 130 watt en een maximale werktemperatuur van 69 graden Celsuis . Deze processor bevat wel een aantal energiebesparende functies, waaronder Intel Enhanced SpeedStep processor instructieset . Hierdoor kan de processor om te werken bij een lagere energie-instellingen met een spanning kern cijfer tussen 0.675 en 1.35 . Deze processor ondersteunt ook een aantal andere handige functies zoals Hyper - Threading , dubbele geïntegreerde DDR3 geheugen controllers en ondersteuning voor de PCI Express 2.0 grafische interface.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je SSD Harde Schijven Upgr…
·Dual Core Processor Vs . Core2…
·Hoe te kopiëren op Half Blade…
·Een webcam heeft geen directe …
·Digital Technology Information…
·Windows 98 maakt gebruik van t…
·Wat is Interleaved Mode 
·Hoe het opzetten van een AVerM…
·Problemen met draadloze signaa…
  Related Articles
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
iPad CPU Specs 
Specs voor een 16GB iPad 
Sun Ultra Enterprise 450 Specs 
Sun Blade 2500 Specs 
Wat is Dual Xeon ? 
  Hardware Articles
·How to Get My Headphone Jack die aan Com…
·Hoe maak je een nieuwe USB-kabel kopen v…
·Hoe kan ik een Dell Laptop Financiën Me…
·Hoe kan ik een Dell 4700 Power Supply Co…
·U kunt verwijderen DMG op een Mac zonder…
·Hoe maak je een Dish Network Hard Drive …
·HP Laserjet 2550 PLC 6 Problemen oplosse…
·Hoe een HP Laptop Defragmenteren 
·Thinkpad W500 Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com