Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is een PCM- Bit Synchroniseur
? Telemetrie biedt ingenieurs de wetenschappelijke tests uit te voeren vanaf een externe locatie . Een PCM beetje synchro is een speciaal stuk van computer hardware die deel uitmaken van de computer -systemen gebruikt voor telemetrie toepassingen vormt . De experimenten ingeschakeld door de PCM- bit synchronizer en aanverwante onderdelen dragen bij aan veiliger testapparatuur en bediening . Systeem Overzicht

De PCM beetje synchro is slechts een klein deel van het totale telemetrie proces . Systemen hebben meestal een lucht systeem om de testgegevens en een grond -systeem om de testresultaten weer te verzamelen en doorgeven . Delen die voor de lucht -systeem zijn onder andere sensoren , signaal conditioner , analoge multiplexer , digitale multiplexer , formatter en zender . Onderdelen die in de grond -systeem zijn onder andere een ruisarme versterker , telemetrie -ontvanger , beetje synchronizer , decommutator , real -time processor , opname-apparatuur , opslag-apparaten en een computer om de testresultaten weer te geven .
Doel

Wanneer telemetrie systemen overbrengen van gegevens van een lucht systeem om werkplek van de ingenieur , de gegevens te filteren ze aan de benodigde bandbreedte te verminderen . Deze filtratie zet het plein data pulsen in een ronde of gladde vorm en verstoort vaak het signaal . Het doel van de PCM- bit synchro is aan die ronde , vervormde signalen weer opnieuw om te zetten in hun oorspronkelijke vierkante vorm .
Telemetrie Gebruikt

Een belangrijke telemetrie toepassing is testen voor de ontwikkeling van vliegtuigen . Zo kunnen ingenieurs de snelheid van een vliegtuig te berekenen als het doet verschillende tests uitgevoerd worden . Het telemetriesysteem toont ook , registreert en opslaat verzamelde gegevens . Dit proces kan vrijwel direct gebeuren , waardoor ingenieurs om testresultaten te berekenen en beslissingen te nemen , terwijl een vliegtuig nog in de lucht . Zonder dat het vermogen van de PCM- bit synchro 's om de vervormde gegevens te herstellen in zijn oorspronkelijke vorm , zouden de ingenieurs niet in staat zijn om de gegevens te bekijken en te analyseren op het grondstation . Het systeem kan gegevens hetzij via de lucht of via koperdraad en glasvezel kabel voor het testen van energiecentrales of andere grondapparatuur .
Veiligheid

Een belangrijk voordeel van telemetrie is veiligheid . In het geval van vliegtuigen testen , de aard van de testen op afstand maakt het veiliger voor ingenieurs , die anders zijn in een niet-geteste en potentieel onveilige vliegtuigen . Een crash kan ook de gegevens vernietigen als ingenieurs moesten alle testapparatuur laden op het vliegtuig . De PCM- bit synchro is nodig voor dit proces, omdat de computer het grondstation van de test gegevens niet kunnen opslaan en weergeven tot na de bit synchro converteert de gegevens naar zijn oorspronkelijke vorm .
PCM

Pulse Code Modulation ( PCM ) en Pulse Amplitude Modulation ( PAM ) zijn vormen van telemetrie systemen . Volgens fabrikant L - 3 Communications , PCM de voorkeur telemetriesysteem in vergelijking met PAM omdat het meer accuraat en duizenden te meten dragen via een datastroom . ( Zie referenties 2 ) Een meten grootheid is een type van data . Voorbeelden hiervan zijn het vliegtuig snelheid en hoogte . Digitale multiplexer het PCM is het apparaat dat deze meten grootheid combineert in een enkele stroom . Zodra de datastroom raakt het grondstation , de PCM- bit synchro is noodzakelijk omdat het de taak van de herverwerking van die duizenden te meten die werden gecombineerd met de digitale multiplexer verwerken .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Mijn USB- harde schijf werkt n…
·Hoe een Schijfcontrole Screen …
·Hoe maak je een USB-opslagappa…
·Toegang tot een Hardrive voor …
·Hoe maak je een floppydisk in …
·Wat is een Jump Drive voor geb…
·Waarom wordt mijn computer mak…
·Hoe te Overclock een Athlon X2…
·Hoe maak je een Core I7 Overcl…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe Apple Genius Gebruik Zonder Account 
·Hoe maak je een Belkin N150 Problemen 
·De HP Pavilion ZV5000 Cable laadt niet o…
·Verschillende soorten Computerapparatuur…
·Problemen met een PNY 9600 GT 
·Codering op de Netbook 
·Hoe kan ik een MacBook trackpad Button R…
·Hoe de BIOS bijwerken in een Dell Latitu…
·Het automatisch laden van een notebook M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com