Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een USB-opslagapparaat te zetten in een opstartbare schijf
Een flash drive is een draagbare data opslag apparaat dat kan worden aangesloten op uw computer via een USB -poort . Deze schijven worden gewoonlijk gebruikt om data die getransporteerd kan worden met een gebruiker op de gaan slaan . Met een beetje inspanning , kunt u ook gebruik maken van uw flash drive als bootable schijf . Je zult in staat zijn om ISO disk images opgeslagen op de schijf en start om ze in plaats van je intern geïnstalleerde besturingssysteem . Instructies
Format de Flash Drive
1

Sluit de flash drive aan een Windows-computer . Kopen van 2

Klik op "Start " vanaf het bureaublad van Windows en klik op " Computer . "
3

Klik met de rechtermuisknop op uw flash- drive en klik op ' Format '.
4

Klik op het drop-down lijst onder " File system " en selecteer " FAT 32 . " Dit is een non - proprietary file -systeem dat u zal toestaan ​​om de drive te gebruiken op elke computer .

Type 5 een naam voor de schijf onder " Volume label " en klik op "Start ". Windows zal een paar minuten om de indeling duren .
Opstartbaar maken met MultiBootISOs
6

Download MultiBootISOs uit de PenDrive Linux website gekoppeld in het gedeelte Bronnen hieronder . Sla het bestand op uw bureaublad wanneer daarom wordt gevraagd .
7

Start de toepassing door te dubbelklikken op het gedownloade programma . Het hoeft niet te worden geïnstalleerd .
8

Selecteer uw USB flash drive met behulp van de keuzelijst met " Stap 1 . "
9

Selecteer een van de operationele in het venster " Step 2 " genoemd systemen . De lijst bevat meerdere Linux- distributies , hulpprogramma's en herstelschijven .
10

Schakel het selectievakje gemarkeerd " Koos op ISO downloaden " en klik op "Create . " De applicatie zal automatisch downloaden van de ISO , kopieert u het naar uw flash drive en input instellingen in een boot menu . U kunt installeren zoveel ISO's als je wilt , alles zal in een gebruiksvriendelijk menu wordt weergegeven wanneer u uw flash-drive booten
11

Herstart je computer en start uw flash drive . . U kunt toegang krijgen tot een eenmalige opstartmenu op uw USB flash drive te selecteren , of u kunt de BIOS in te voeren en te verplaatsen USB-schijf aan de bovenkant van de laars lijst . Raadpleeg de documentatie van uw computer voor meer gedetailleerde instructies .
Opstartbaar maken met UNetbootin
12

Download UNetbootin van het product homepage in het gedeelte Bronnen vermeld . Sla het bestand op uw bureaublad wanneer daarom wordt gevraagd .
13

Start de toepassing door te dubbelklikken op het gedownloade programma . Het programma hoeft niet te worden geïnstalleerd om te draaien .
14

Selecteer een ISO te installeren vanaf de " Distribution " lijst . Dit omvat veel verschillende Linux varianten die automatisch kunnen worden gedownload . Als u wilt een andere bootable ISO te gebruiken , kunt u deze downloaden en selecteer deze door op de " Disk Image " knop en bladeren naar de locatie van het ISO-bestand .
15

Selecteer " USB Drive " als " Type " en selecteer de juiste stationsletter voor" Drive ". Klik op " OK . " De applicatie zal het downloaden van de ISO , als je die optie hebt geselecteerd, of gewoon de afbeelding die u aangegeven installeren .
16

Herstart de computer en boot naar uw USB -apparaat om het uit te proberen .
< Br >
Maak de schijf bootable behulp grub4dos
17

Download grub4dos van het product homepage in het gedeelte Bronnen vermeld . Sla het bestand op uw bureaublad wanneer daarom wordt gevraagd .
18

Pak de bestanden uit de map gezipte door met de rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor " Extract ". Volg de instructies op het scherm om uit te pakken naar je bureaublad .
19

Dubbelklik op " grubinst_gui.exe " in de uitgepakte map naar de GRUB installatiewizard.
20

Selecteer " Disk " uit de bovenkant van het venster en klik op ' Refresh '.
21

Kies rijden van de drop-down box . Alleen de grootte van de schijven zal worden getoond , zodat je nodig hebt om de grootte van uw USB -station weten . De grootte schijf wordt weergegeven in MB .
22

Selecteer " Whole Disk " uit het Part List en controleer vervolgens " niet zoeken Floppy . " Klik op " OK . " GRUB zal worden geïnstalleerd op de flash drive maakt het bootable . Installeer een ISO op de drive om een besturingssysteem te bieden op te starten . Bekijk de grub4dos tutorial voor meer informatie over het maken van een menu bestand voor het opstarten meerdere ISO's .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Microfooningang Problemen met …
·Hoe te gebruiken VoIP Met Dial…
·Hoe opzetten van SATA en IDE 
·Hoe maak je een webcam interfa…
·Hoe te starten vanaf een USB 
·I /Q -modulator Theorie 
·Wat is Computer Case Fan 
·Hoe te Rural Internet Get Thro…
·Hoe schrijf - bescherming een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is het verschil tussen 6 Cell & 12 C…
·Instructies voor het wijzigen van de ink…
·Hoe je koptelefoon gebruiken zonder het …
·HP 2113E Specificaties 
·Mijn Dell Latitude C600 gaat niet aan 
·Hoe maak je een gedrukte pagina Vergroot…
·Hoe Memory vervangen op een Inspiron 265…
·Specificaties van de HP Pavilion 6653C 
·Hoe zet ik een Hewlett Packard inktcartr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com