Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Specificaties van de HP Pavilion 6653C
HP liet de Pavilion 6653C in de late jaren 1990 . Officieel is dit model alleen ondersteund Windows 98 Second Edition , maar de specificaties maakte deze verenigbaar met de latere Windows XP-besturingssysteem . Deze computer gebruikt een vroege Celeron processor voor de 370 socket en omvatte niet veel franje . Het duurde echter geleverd met een 15 - inch monitor met ingebouwde luidsprekers , een toetsenbord en een muis . Processor

De Pavilion 6653C gebruikt een Intel Celeron -processor met een kloksnelheid van 533 megahertz ( MHz ) . Deze low - budget processor inclusief een level 2 cache van 128 kilobytes ( kB ) . Het moederbord alleen ondersteund socket 370 processors . Volgens de informatie op de website van HP , de snelste processor upgrade voor dit model was een Celeron 533 MHz processor met een bussnelheid van 66 megahertz ( MHz ) .
Memory

Er waren slechts twee geheugenslots op het moederbord 6653C . Deze sleuven zijn compatibel met Synchronous Dynamic RAM ( SDRAM ) tot 128 megabytes ( MB ) elk voor een totaal van 256 MB geheugen in een machine . Geheugen opties aangeboden aan de oorspronkelijke kopers inbegrepen 16 MB , 32 MB , 64 MB en 128 MB . Merk op dat Microsoft raadt minimaal 128 MB geheugen voor Windows XP uit te voeren . Deze machine zou niet draaien Windows 7 of Vista .
Grafieken

Graphics
voor dit model werden behandeld aan boord van de Intel 810 chipset controller . Dit betekent dat de 6653C een grafische kaart goed te laten werken heeft geëist . De graphics gebruikt 11 MB geheugen . Ondersteunde resoluties varieerde van 640 bij 480 pixels tot 1280 bij 1024 pixels . Het moederbord inclusief vier PCI- uitbreidingssleuven , een van die kunnen worden gebruikt om een grafische kaart te installeren .
Drives

The Pavilion 6653C inclusief een 3,5 - in . 15 gigabyte ( GB ) harde schijf , en er was ruimte binnen voor de installatie van een extra harde schijf . Vanwege de datum van fabricage van deze computer , het enige ondersteunde Integrated Drive Electronics ( IDE ) schijven. De meegeleverde optische drive was een 24x CD - RW kan lezen , schrijven en herschrijven alleen cd's . Deze computer kan geen DVD's lezen zonder een upgrade . Deze computer kwam ook met een 1,44 MB floppy drive .
Havens

Vergeleken met moderne computers , deze computer kwam met enkele poorten . Er waren twee PS /2 poorten , een voor elk van de muis en het toetsenbord. De andere elementaire poorten inbegrepen een VGA -poort voor het beeldscherm , twee USB-poorten , een seriële en een parallelle poort . Dit model ook een 15 - polige game port compatibel met sommige game controllers in de jaren 1990 vervaardigd .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Specificaties van een Dell 510…
·Hoe Vergelijk de desktop-proce…
·Hoe kan ik een Dell Dimension …
·Specificaties voor Dell Model …
·Ideeën voor een Full Case PC 
·Gateway 300 Series Desktop Spe…
·Hoe de Covers Verwijder op een…
·De specificaties van een Medio…
·Hoe maak je een Quad computer …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een optisch station Make Regi…
·Hoe je het lettertype wijzigen naar Term…
·Hoe kan ik upgraden van de CPU voor een …
·Vier soorten bekabeling gebruikt in Netw…
·Hoe te Change My Permanente Cursor 
·Hoe kan ik een boek Verwijder van de Pla…
·Wat betekenen de getallen voor een Memor…
·Hoe installeer ik een nieuwe dvd op een …
·Okidata Microline 184 Turbo Plus Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com