Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Verschil tussen SDA en SDC
SDC is een acroniem voor Space Data Center , die de primaire initiatief van de Space Data Association of SDA . Samen vertegenwoordigen zij een wereldwijde inspanning om kritische gegevens te delen tussen satelliet operators , waarmee gegevens kunnen worden gedeeld in de technologisch complexe wereld van satelliet- management in de omgeving van de ruimte . Space Data Association Overzicht

De Space Data Association werd in 2009 opgericht door Inmarsat , Intelsat en SES , vooraanstaande bedrijven op het gebied van satelliet -technologie . De SDA bestaat uit 12 corporate leden die erin satellieten verstrekken van gegevens en diensten aan een wereldwijd publiek . Kosten worden gedeeld tussen SDA leden , met inbegrip van de werking van de Space Data Center . Hoewel de samenwerking van de organisatie niet is beperkt tot de SDC , coördinatie intercompany de SDA oriënteert zich voornamelijk op de Space Data Center en de informatie - uitwisseling activiteiten .
Space Data Center

Kort na de Space data Association werd opgericht , begon het proces van het opzetten van de SDC als een geautomatiseerde , situationeel bewustzijn - systeem dat gericht is op het voorkomen van botsingen satelliet in de ruimte en het beperken van radiostoring die satelliet- uitzendingen kunnen degraderen. De SDC gelanceerd in juli 2010 en werd volledig operationeel in april 2011 , het verstrekken van gegevens over de satellieten die om de aarde en produceren van automatische waarschuwingen om te waarschuwen voor mogelijke botsingen .
SDC 's Service aan SDA
Alle p Space data Association leden
hebben toegang tot het SDC -netwerk , en ze hebben exclusieve toegang tot de gegevens die zijn verzameld bij de SDC . Bijvoorbeeld , worden de SDC botswaarschuwingsfase inspanningen uitsluitend voor SDA leden . De SDA en zijn SDC initiatief zijn high - profile voorbeelden van geavanceerde samenwerking tussen wereldwijde ondernemingen , die over de nationale grenzen heen te gaan met de ongetemde grens van de ruimte .
Dagelijkse activiteiten

Hoewel de SDA en de SDC zijn met elkaar verbonden , doet de SDA zelf niet in slagen de Space data Center op een dag - tot-dag basis . Die full - time taak is toegewezen aan Analytical Graphics , Inc , een bedrijf gevestigd in Pennsylvania dat de SDC 's activiteiten overziet , het verzamelen van gegevens , het beoordelen van het, het trekken van conclusies en te waarschuwen als dat nodig is.
< Br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Het maken van een elektromagne…
·Hoe maak je Kloon een slechte …
·Hoe maak je een harde schijf R…
·Hoe Vergelijk Folding Machines…
·Hoe veel van de harde schijven…
·Hoe kan ik een besturingssyste…
·Memorex Lightscribe Multi - Fo…
·Hoe je iSight gebruiken zonder…
·Hoe maak je een stick versleut…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Het schakelen tussen programma's op een …
Verschillen tussen een iPad en een iPhon…
Hoe je iCal tussen een iPad en een compu…
Hoe je de bookmarks tussen een MacBook e…
Wat is het verschil tussen de iPad en de…
Het verschil tussen een Apple iPad en de…
Wat zijn de verschillen tussen de iPad e…
  Hardware Articles
·Hoe gebruik ik een Acer Aspire M1641 voo…
·Wat zijn Special Purpose Digital Compute…
·Hoe Software & gegevens te herstellen va…
·Wat is Dual Channel DDR2 SDRAM ? 
·Uitleg van CPU Socket Types 
·Het upgraden van een DC7700 CPU 
·Hoe uw laptop beveiligen tegen hotels en…
·Hoe maak je een nieuwe schijf herkennen …
·Hoe kan ik updates downloaden voor een A…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com