Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Verschil tussen DVD Writer Formats
Er zijn veel verschillende dvd- writer -formaten , en op het eerste gezicht , kan ze identiek lijken . Echter, er zijn veel verschillen tussen de DVD-writer -formaten van vandaag , en die verschillen kunnen beïnvloeden welke je kiest om te gebruiken . DVD - R

DVD-R , wat staat voor DVD - Recordable , was de eerste opneembare DVD beschikbaar gesteld , de lancering in oktober 1997 in Japan . Het formaat werd ontwikkeld door het DVD Forum , een groep van bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de oprichting van het dvd-formaat . Omdat het eerste , is verenigbaar met de meeste DVD drives. Gegevens kunnen slechts eenmaal worden beschreven aan de DVD en het kan niet worden gewist . Zowel single -en dual - layer versies van de schijf beschikbaar zijn; . De single- layer kan 4,7 gigabyte ( GB ) aan gegevens , en de dual - layer kan houden 8,5 GB
DVD - RW < >

DVD - RW br staat voor DVD - rewritable , en is een vooruitgang van de DVD-R . De schijven werden voor het eerst beschikbaar gesteld in 1998 in Japan , maar heeft Amerika niet geraakt tot 2001 . DVD - RW discs kunnen worden opgenomen , gewist en opnieuw opgenomen meerdere keren . In tegenstelling tot de DVD - R , het is alleen verkrijgbaar in een single-layer -formaat , met een maximale capaciteit van 4,7 GB . Er werd ook ontwikkeld door het DVD Forum .
DVD + RW

DVD + RW is een concurrerende formaat naar DVD - RW . Het werd ontwikkeld door een groep van bedrijven , die zichzelf de DVD + RW Alliance , die niet wilde royalties te betalen aan het DVD Forum . Het werd voor het eerst uitgebracht in 2001 . DVD + RW discs hebben dezelfde opslagcapaciteit van DVD - RW en zien er identiek uit . Er zijn een paar technische voordelen , maar de meest opvallende is dat bestanden kunnen worden bewerkt op een DVD + RW zonder te worden gewist en opnieuw geschreven.
DVD + R
< br >

DVD + R eigenlijk kwam na DVD + RW , eerst slaan Amerikaanse winkels in 2002 . Het is bijna identiek aan DVD - R , en komt ook in zowel single - layer en dual - layer -formaten .
DVD - RAM

De RAM in de DVD - RAM staat voor Random Access Memory , die naar dezelfde vorm van tijdelijke data opslag gebruikt in computers . Het bestandssysteem van DVD - RAM gemakkelijker uit te voeren op - schijfbewerkingsmenu , omdat het niet hoeft te ronden of knie een schijf om te worden gebruikt . DVD - RAM-schijven worden het meest gebruikt in de set - top DVD-recorders en DVD-camcorders . Ondanks het feit dat het station voor het eerst gelanceerd in 1998 , is het niet op grote schaal compatibel met de meeste computer disk drives .
Compatibiliteit

Bijna alle computer drives van vandaag ondersteunen zowel de DVD - RW en DVD + RW formaten . Stations die beide ondersteunen, worden meestal aangeduid als zijnde " DVD + /- RW " compatible . Sommige zijn ook compatibel met DVD - RAM , maar de meeste zijn nog steeds niet . Standalone DVD-spelers van vandaag zijn ook compatibel met de meeste disc -formaten ( behalve voor DVD - RAM ) , maar veel oudere spelers misschien niet in staat om ze te spelen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Firewire Zet op een lap…
·De nadelen van een Webcam 
·Hoe te meten met de BASIC Stam…
·De vijf stappen van de Boot Se…
·Hoe maak je verbinding een iPo…
·Hoe maak je een USB Board Pane…
·Hoe je muziek op te slaan op e…
·Hoe HD- televisie kijken op uw…
·Mars TRC - 6800h Coin Changer …
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Het schakelen tussen programma's op een …
Verschillen tussen een iPad en een iPhon…
Hoe je iCal tussen een iPad en een compu…
Hoe je de bookmarks tussen een MacBook e…
Wat is het verschil tussen de iPad en de…
Het verschil tussen een Apple iPad en de…
Wat zijn de verschillen tussen de iPad e…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een draadloze router Card in…
·How to Set Up een TeraStation 
·Hoe je verloren PST- bestanden te herste…
·Wat zijn klasse AIB controle relais ? 
·Hoe je het geheugen in een eMachine 
·Wat is een Duplicator toren ? 
·Hoe een MFC - 240C Autofeeder Problemen 
·De nadelen van het gebruik van Document …
·Hoe maak je een roman schrijven over een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com