Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe USB- gegevens veilig
USB flash drives kunnen zeer gevoelige en waardevolle informatie bevatten . Meest voorkomende persoonlijke flash drives zijn niet gekoppeld aan enige softwarematige of hardwarematige beveiligingsmaatregelen . Zonder veiligheidsmaatregelen , de gegevens die in de flash drive is kwetsbaar voor diefstal . Zelfs met software-encryptie , het apparaat nog steeds kwetsbaar voor aanvallen van hackers , zoals brute kracht , parallel aanvallen en zelfs koude start aanvallen . Deze aanvallen dwingen een eindeloze hoeveelheid wachtwoord gissingen naar de client software en de poging om een ​​bescherming die op de schijf is geïnstalleerd omzeilen . Hardware - gebaseerde beveiliging is superieur aan de software gebaseerde type. Instructies

Ironkey 1 is een flash drive die heeft ingebouwde hardware - gebaseerde beveiliging ( zie bronnen ) . De iDrive is immuun voor veel van de voorkomende exploits gebruikt om te gegevens die is beveiligd op een USB-drive compromitteren . De flash drive bevat geen encryptie sleutels op te slaan op de geheugenmodules of de harde schijf van de computer . Dit betekent dat er geen kans op de computer , of zelfs het besturingssysteem te benutten , om toegang tot de vergrendelde gegevens verschaffen . Ironkey USB flash drives kosten $ 80 tot $ 200 per oktober 2010.

Newsoftware 2 ( zie bronnen ) verkoopt software - based security programma dat de bestanden op een USB flash drive . USB Secure kunt beveiligen met een wachtwoord de USB- bestanden op uw USB-stick . Dit programma vereist geen installatie en geen administratorrechten nodig . USB Secure kost $ 29,95 per oktober 2010.
3

De software - gebaseerde data loss prevention suite gegevens Lock ( zie bronnen ) , van het bedrijf InterGuard , beschermt de data op alle verwijderbare apparaten en opslagmedia binnen een netwerk . Deze software is gericht op bedrijven die moeten aan strenge regelgeving op hun informatie en gegevens . Gegevens Lock kan controleren , beperken en zelfs toegang tot alle verwisselbare opslagmedia gelegen binnen het netwerk te beperken . Data Lock kost $ 127 per oktober 2010.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je de harde schijf verwijd…
·Hoe maak ik gebruik Sandisk Mi…
·Hoe maak je een Mini SD Card S…
·Hoe te herstellen Foto's van e…
·Wat voor soort schijf van mijn…
·Hoe weet ik of mijn computer i…
·Wat zijn de oorzaken Mijn Comp…
·De beste oscilloscopen 
·Hoe te verbinden van een lapto…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Blu - Ray dvd's op een laptop spelen…
·Computer Printers Informatie 
·Hoe te Voodoo Envy Upgrade 133 
·Hoe Computer Memory Recycle 
·Hoe Memory in een Netbook Upgrade 
·Hoe te printen op plastic kaarten 
·Vereisten voor een HTPC 
·Hoe maak je een V2000 Chipset Install 
·Hoe Groen Is een Kindle 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com