Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Hoe Groen Is een Kindle
Als je het afwegen van de voordelen van e - books versus gedrukte boeken , hier is een overwinning voor de Kindle : ? Bij correct gebruik , het veroorzaakt veel minder vervuiling dan een print boek . Zelfs een toevallige lezer simpelweg vervangen van een paar boeken en publicaties om zo vaak gaat een positief effect netto . Milieu-impact zal variëren tussen de Kindle Fire en de E Ink -versies van de Kindle , die zijn veel meer energie-efficiënt . Boek Vervanging

Je moet minstens 23 boeken te kopen om de milieu-impact van de productie te compenseren en het voortgezet gebruik van de e - reader . Zelfs het vervangen van slechts drie boeken per maand over een periode van vier jaar heeft een positief effect op het milieu . Het publiceren van een nieuwe afdruk boek is een verrassend grote vervuiler - de uitgeverij industrie als geheel goed voor de oogst van 125 miljoen bomen in 2008 , en maar liefst 36 procent van de vervaardigde boeken gaan over te zijn verbrand , gerecycled of gewoon weggegooid . Bovendien, een enkel boek is goed voor ongeveer 16 kilo kooldioxide .

Marc Swanson van Going Green Today wijst erop , zou de groenste optie zijn om een tweedehands boek ( of ga naar uw plaatselijke bibliotheek ) , die vereist dat kopen noch de macht , noch nieuwe productie . Echter , als je eyeballing de nieuwe bestseller , kiezen voor de Kindle -versie is de groenere optie .
Fabricage

De productie van elektronica , zoals de Kindle , heeft meer impact op het milieu dan het gebruik van elektronica . Zelfs als goed voor de vervaardiging , de Kindle voorkomt meer vervuiling dan het zo lang veroorzaakt als gebruikers zijn de vervanging van hun papieren aankopen , in plaats van deze aan te vullen . Het probleem is dat terwijl e - readers zijn meer vervuilend voor de fabricage daarvan , gedrukte boeken worden ook nog steeds geproduceerd . Dit betekent dat , terwijl u kunt de vervaardiging voetafdruk van uw individuele Kindle compenseren met uw persoonlijke aankopen , zowel Kindle en letterboek fabricage hebben een negatieve impact op het milieu samen algehele .
Replacement < br >

de sleutel tot het behoud van een algemeen positief effect op het milieu is om dezelfde Kindle gebruiken voor zo lang mogelijk , niet te vervangen met het nieuwste model , maar gebruik het totdat het niet meer werkt . Als je debatteren over de Kindle Fire versus de E Ink -versies , kiezen voor de meer batterij efficiënter versies - u kunt de E Ink Kindle accu eens per maand , terwijl de tablet moet worden opgeladen om de paar dagen . U kunt ook kijken naar de aanschaf van een gebruikte of gereviseerde Kindle , in plaats van een nieuwe.
Recycling

Een andere belangrijke factor in het houden van uw Kindle zo groen mogelijk is om recycle uw e - reader wanneer het tijd is om het te vervangen . Dit zorgt ervoor dat gevaarlijke chemische stoffen te blijven uit stortplaatsen , waar de bodem en water potentieel verontreinigde locaties . Recycling van uw Kindle vermindert ook de hoeveelheid van nieuwe materialen die moeten worden ontgonnen voor de vervaardiging van een nieuwe. Contact op Amazon voor meer informatie over hoe u uw oude Kindle recyclen .

Previous: Next:
  ontsteken
·Waarom zijn er Zwarte Plaatsen…
·Kunt u lezen Bibliotheek E - b…
·Hoe maak je de Kindle Lees FB2…
·Hoe maak je PDF's Van een Mac …
·Hoe je foto's Zet op een Kindl…
·Wat gebeurt er als een Kindle …
·Hoe maak je een Amazon Kindle …
·Kun je uit te printen Kindle t…
·Wat kunt u doen met de Kindle …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Draagbare harde schijven zijn opslagappa…
·Hoe stel ik een tweede Palm T3 
·Hoe maak je een moederbord vervangen in …
·Hoe maak je een computer moederbord mont…
·Hoe maak je een MobileMe -mail alias Cre…
·Om te lezen hoe een Memory Chip 
·Hoe maak ik Installeer een processor op …
·DVD-R Vs . DVD- R Media 
·Hoe maak je een Jumping cursor op een Ac…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com