Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Rijden Recovery methoden
Als belangrijke data wordt opgeslagen op de computer de harde schijf , is het van belang dat er regelmatig backups worden uitgevoerd om u te beschermen tegen onvoorziene schijf mislukkingen . Als een ramp , er zijn verschillende home methoden om gegevens van beschadigde schijven te herstellen . Merk op dat deze methoden zelden zal repareren van je harde schijf permanent en kan zelfs meer schade aan de drive veroorzaken , maar ze kunnen u helpen om uw gegevens terug te krijgen . De zekerste manier om de schijf te herstellen en het ophalen van uw gegevens is om het te nemen om data - recovery experts . Vervang het Logic Board

Als de harde schijf van een plotselinge stroompiek heeft ervaren , kan dit leiden tot een elektronische storing . De schijf wordt niet herkend door de computer BIOS ( Basic Input Output System ) en zal niet " spin- up " wanneer aangesloten op de PC . Zichtbare schade kan soms door op de printplaat ( ook bekend als de controller board) van de aandrijving . In dit geval de enige manier om het station en de gegevens die het bevat herstellen is door vervanging van de printplaat door een identiek uit een volledig werkende schijf . Uiteraard zult u niet in staat zijn om het station dat u de printplaat uit te verwijderen gebruiken , maar als er sprake is van vitaal belang gegevens op de schijf die u probeert te herstellen , is het misschien een offer waard maken . Waar mogelijk proberen om de exacte merk en model van de twee stations op de kansen van deze procedure werkt verhogen overeenkomen . Het nadeel van deze methode is dat je zou kunnen eindigen met twee niet-werkende schijven in plaats van een. Dus tenzij je bereid bent om het risico te nemen , is het vaak beter om gewoon te sturen van de aandrijving voor reparatie of om data - recovery experts die de drive voor je kunt herstellen .
Draai de Actuator Arm < br >

Herhaalde klikkende geluiden uit de drive zijn vaak een zeker teken van mechanische pech , wat betekent dat een van de bewegende interne onderdelen van de schijf defect is . Als de schijf vertoonde dit symptoom voordat ophouden volledig werken, is er iets wat je kunt doen om te proberen de schijf te herstellen , maar het is slechts een oplossing op korte termijn . De fout ligt meestal met de actuator armen vast komen te zitten . Aangezien deze wapens zijn de onderdelen die de positie van de lees /schrijf-koppen over de schijf Platters , zult u niet in staat zijn om alle gegevens te benaderen als ze vastzitten . Overleg met de documentatie van de schijf die u probeert te herstellen is een must als je moet precies weten waar de actuator arm is gepositioneerd in de drive en vervolgens lichtjes raak deze plek om het los te maken . Je moet heel voorzichtig zijn met deze procedure zijn als het raken van de schijf te hard of te vaak wordt alleen het probleem erger en leiden tot verdere schade . Als het je lukt om de actuator arm los te maken moet u in staat om de schijf te herstellen en uw gegevens op te vragen , maar een slecht werkende actuator arm is iets dat alleen experts goed kan repareren als de schijf moet worden geopend in een " clean room " ( dat is schoner dan zelfs een chirurgische ruimte ) om meer schade en verlies van gegevens te voorkomen .
Bevries de Drive

Als u de schijf opstarten en kunt horen het is gedetecteerd in de BIOS en het besturingssysteem , maar u kunt de drive niet openen en toegang tot de bestanden , kan het probleem worden oververhitting . Een opbouw van warmte in het station zal de onderdelen uit te breiden en vastlopen. Ik toegang tot het station in het besturingssysteem zal de pc op te sluiten , of u wordt gevraagd om " Format " van de aandrijving , die zal leiden tot een lock - up als u dit probeert . De enige manier om een schijf met deze fout te herstellen is om te proberen om de componenten die vastzitten vanwege warmte-uitzetting los . Laat eerst de rit afkoelen tot minimaal kamertemperatuur voordat u hem in een anti - statische zak en dichten . Het wordt aanbevolen dat u proberen om zo veel lucht te verwijderen mogelijk uit de zak . Een vacuumsealing apparaat zal van pas komen . Plaats de getroffen schijf in een vriezer voor ongeveer een half uur . Verwijder de schijf en laat het staan ​​voor ongeveer vijf minuten voordat u hem uit de tas en aan te sluiten op de computer . Je moet in staat zijn om nu uw gegevens te herstellen , maar de tijd is van de essentie als het station zal binnenkort weer gaan opwarmen , wat zal leiden tot dezelfde problemen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is de snelheid van een Int…
·Wat is een USB-drive voor gebr…
·Hoe te Oude computer onderdele…
·Wat zijn de nadelen van Videoc…
·Bij gebruik van een computer s…
·Hoe het opzetten van twee hard…
·Hoe te Zet uw webcam met een V…
·Wat is een CompactFlash-kaart 
·Hoe maak je verbinding een HP …
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Kan u een upgrade van de harde schijf op…
Toegang krijgen tot mijn iPad als een Dr…
Het krijgen van een iPad met 4.2.1 Uit R…
Lang Recovery voor een iPad Crash 
Alternatieve methoden voor het opladen v…
Het uploaden van foto's naar externe har…
Kan ik Steek mijn externe schijf in mijn…
Server Ramp Recovery Plans 
  Hardware Articles
·Hoe USB Memory herstellen 
·Hoe maak je een Mac-laptop gebruiken als…
·Tablet- pc-pen Tips 
·Hoe maak je een laptop van de VS naar Du…
·Hoe de BIOS Spanning controleren 
·Hoe te converteren VGA naar HDMI 
·De effecten van Bad RAM 
·Hoe de inktniveau uitschakelen 
·Specificaties van Externe schijven 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com