Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Mijn Compaq Zal niet lezen DVD's
Er zijn veel dingen die kunnen leiden tot een computer om fout gaan . Onderdelen in computers zijn zeer delicaat , soms de geringste verstoring kan een storing veroorzaken . Weten hoe u om problemen met Compaq is belangrijk en kan zeker bespaart u geld op de lange termijn . Het is belangrijk om te weten waar uw diagnostische hulpprogramma's te vinden en de juiste methoden te voeren voor het lokaliseren en de vaststelling van computer fouten . DVD's kan lastig zijn , en als je een Compaq dvd niet lezen konden er een aantal redenen zijn. Wat je nodig hebt
Cross - schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Klik op " Start", "Instellingen ", " Configuratiescherm " en dubbelklik op het " System " icoon . Zodra het venster verschijnt , klikt u op het tabblad " Hardware " en vervolgens "Device Manager . " Wanneer de lijst verschijnt, zien of uw DVD-apparaat verschijnt . Kopen van 2

Open de dvd-lade en plaats een dvd binnen. Sluit de lade en lees de foutmeldingen die op het scherm verschijnen . Uw DVD kan niet aan wegens te spelen om software of ontbrekende software corrupt . Veel DVD's zal up-to - date software voor het lezen of media player nodig en als je niet de juiste software hebt je dvd zal niet communiceren met de computer . Installeer de juiste software , zoals Windows Media Player .
3

Klik op " Start", "Instellingen ", "Configuratiescherm " en "Hardware Wizard . " Als uw dvd-speler heeft wel de juiste software geïnstalleerd, gebruikt u " Hardware Wizard " als het systeem nog steeds de drive niet herkent . Wanneer de wizard begint , zal uw computer natuurlijk zoeken naar een onlangs geïnstalleerde hardware . Volg het proces door en noteer de resultaten . Uw Compaq zal ofwel u adviseren dat er geen nieuwe hardware is gevonden of dat er nieuwe hardware is nu klaar voor gebruik .
4

Open de Compaq met het kruis - schroevendraaier . Een kleinere schroevendraaier nodig zal zijn als uw Compaq is een laptop . Zodra u de toren geopend hebt , zorg ervoor dat de kabels stevig en correct is aangesloten op de DVD-speler . Er moet een stekker , een interface kabel en een kleine , dunne draad bevestigen van de DVD- speler aan op de geluidskaart of moederbord . Als al deze kabels correct zijn , sluit de toren en draai de schroeven vast .
5

Verwijder de DVD drive helemaal, als je alle andere methoden voor probleemoplossing hebt geprobeerd . Open de toren , verwijder het netsnoer , de interface lead en de dunne klank - card draad. Reboot de Compaq en dan zet hem weer neer . Plaats de dvd in de sleuf en sluit de kabels , dan herstart de machine . Ga door de optie ' Hardware Wizard " opnieuw en zien of dit een verschil maakt . Als er nog steeds geen lectuur van uw DVD's en je hebt elke mogelijke oplossing geprobeerd , moet u een nieuwe dvd- schijf te kopen en vervang het bestaande .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik gegevens van een cd…
·Hoe Set Up SATA Drivers 
·Hoe te SanDisk verwijderen van…
·Hoe te updaten Mijn CD - RW 
·Hoe te wissen van de harde sch…
·Wat zijn Microchips gebruikt i…
·Lijst van Intel Pentium II mic…
·Hoe maak je een nieuwe harde s…
·Wat is een x86 Machine 
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe te Run ThinkPad Recovery CD 
·Problemen met de PVR - 150 IVTV 
·Hoe maak je Rebuild een PC 
·Lightscribe HP DVD Writer 840 Aanwijzing…
·Hoe maak je een netwerkadapter die compa…
·Hoe je het horloge batterij vervangen op…
·Hoe maak je een grafische kaart koel 
·Hoe maak je een Fly Computer Pen te hech…
·Hoe te Wind Power Generate 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com