Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe Set Up SATA Drivers
SATA-apparaten , worden ze harde schijven , dvd-stations of Blu - ray- schijven , juiste stuurprogramma's nodig om volledig te kunnen functioneren binnen uw systeem . Sinds Windows XP , het grootste deel van de noodzakelijke stuurprogramma's zijn direct met het besturingssysteem geleverd . Dit is zo dat ze beschikbaar zijn voor automatische installatie bij de OS een nieuw geïnstalleerde apparaat detecteert . Bij gelegenheid, echter , de bestuurder niet aanwezig zijn . Wanneer dit gebeurt , moet u handmatig instellen van de SATA drivers om voor het apparaat te laten functioneren . Door het gebruik van Apparaatbeheer van Windows , of door het downloaden van het apparaat setup -software online , kunt u de instellingen die nodig zijn voor volledige toegang en het gebruik van uw nieuwe SATA - gebaseerde schijf uit te voeren . Instructies
1

Druk op de knop "Start " op uw Windows 7- taakbalk en selecteer de " Control Panel " in het menu Start . Kopen van 2

Klik op de " Hardware en geluid ' categorie in het Configuratiescherm en selecteer vervolgens "Device Manager " onder de " sectie apparaten en printers " .
3

Zoek uw SATA-apparaat in de lijst apparaten door te klikken op de kleine pijl aan de linkerkant van de categorieën apparaat .
4

klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde apparaat en selecteer " stuurprogramma bijwerken . " Klik op ' automatisch zoeken ... " te hebben Windows een zoekopdracht op de computer en via het internet voor de meest up -to - date stuurprogramma voor uw apparaat . Het zoeken kan enkele minuten duren afhankelijk van het apparaat te nemen , de grootte van uw harde schijf en de snelheid van uw internetverbinding .
5

Laat Windows het bijgewerkte stuurprogramma te installeren . Herstart de computer om de driver te starten als gericht om dat te doen .
6

Open uw Internet- browser en inloggen op de website voor uw SATA fabrikant van het apparaat om een ​​nieuwe driver te downloaden als Windows niet in slaagt om een bijgewerkte driver te vinden , of als het apparaat niet wordt weergegeven in Apparaatbeheer . Vindt het stuurprogramma in de Downloads sectie van de website van de fabrikant en sla het bestand op uw harde schijf .
7

Dubbelklik op het opgeslagen driver applicatie om de driver installatie te starten . Wacht tot het programma om de nieuwe driver te installeren , en start de computer opnieuw indien nodig . Uw SATA-apparaat moeten voor gebruik beschikbaar zijn .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Micro Center U…
·Hoe te Zet uw webcam met een V…
·Hoe USB Memory Sticks Unlock 
·Hoe te schermen op Iogear Kvm …
·Hoe je twee partities aanmaken…
·Hoe te gebruiken laser pointer…
·Hoe maak je een Device Driver 
·Externe DVD branders compatibe…
·Het effect van een koelventila…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je alles uit uw computer schoon 
·Hoe maak je een toegangscode op een Play…
·Hoe kan ik een printer voor foto's Pick 
·Hoe te verwijderen een AC Jack Van een L…
·Welke drivers in Windows XP zijn compati…
·Hoe maak je een toetsenbord en muis tuss…
·Hoe maak je draadloos afdrukken op een p…
·Hoe maak je een Video Tape Transfer naar…
·Het verwijderen van een HP Pavilion ZE57…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com