Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Moet ik me zorgen over spyware op een Imac ?
Spyware en andere schadelijke software , bekend als malware , is geen probleem voor de meeste iMac-computers . Het besturingssysteem van uw iMac bevat beveiligingssoftware om u te beschermen tegen malware , wat betekent dat je niet hoeft te derden anti - virus en anti - spyware programma's toe te voegen . Echter , de iMac is niet veilig voor alle dreigingen : wees voorzichtig om te voorkomen dat uw computer besmet met spyware . Updaten

iMac meeste kans loopt een versie van het Mac OS X-besturingssysteem , die heeft een ingebouwde anti - spyware bescherming. Zelfs als je niet de laatste volledige upgrade , zoals Snow Leopard , Lion , en latere versies werken , zorg ervoor dat u de nieuwste updates voor uw versie van het besturingssysteem . Klik op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van je scherm en kies " Check for Updates ", dan installeer eventuele updates die uw computer vindt . Update uw systeem regelmatig bij te houden met veranderende spyware software .
Hoe Spyware werkt

Spyware
toegang tot persoonlijke gegevens van de computer , bloot te stellen aan anderen . Om dit te doen , moet de spyware te krijgen in de gebieden op een computer , waar uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen . Mac-besturingssystemen zijn ontworpen om deze toegang te beperken . Om deze reden , je over het algemeen niet hoeft te maken over spyware op uw iMac zolang uw systeem up - to- date . Echter , zijn hackers voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om beveiligingssystemen , dus het loont om voorzichtig te zijn , zelfs op een iMac .
Downloaden met Care

's iMac inheemse webbrowser , Safari , scant elk item dat u downloaden op malware en waarschuwt u als er dergelijke software detecteert . Ingebouwde Mail applicatie van de iMac scant ook e-mailbijlagen voor e-mail - gebaseerde spyware-infecties . Als u een andere webbrowser of e-mailprogramma gebruiken , kan het geen ondersteuning voor deze anti - malware maatregelen . De beste manier om je iMac te beschermen is om te voorkomen dat een bestand gedownload van het internet , tenzij u de bron vertrouwt .
Bekend Threats

Een specifieke Mac - gerichte spyware programma bekend als " OpinionSpy " begon infecteren Mac-computers in 2010 . Deze spyware richt persoonlijke informatie die is opgeslagen in uw browser en andere applicaties , het kan echter niet de toegang persoonlijke gegevens op uw harde schijf . Gebruikers krijgen dit virus door het downloaden van kwaadaardige software die aan schermbeveiliging of conversie software . Een andere , enigszins misleidend , bedreiging voor iMac -gebruikers is de " MacDefender " software. Deze software verschijnt er een bericht op uw iMac wanneer je door bepaalde sites . Het bericht zegt dat uw computer is geïnfecteerd met malware en raadt u aan de MacDefender software te kopen . Deze software is een scam , net als het bericht over een virus of spyware op uw computer .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe om te winkelen in de Store…
·Hoe te Analoge Audio op MacBoo…
·Twee Disks Stuck in een MacBoo…
·Hoe verander ik de cursor op e…
·Hoe de PMU resetten op een Mac…
·Hoe te verwijderen van een Pow…
·MacBook Specs 
·Hoe kan ik de ventilator wijzi…
·Hoe naar Mount een Power Macin…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Wat kan ik iPad tablet computer 
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Macbook Tester Word 
·Hoe maak je een harde schijf toevoegen i…
·Hoe kan ik een printer voor foto's Pick 
·Hoe een HP 940 Chip Reset 
·DIY Laptop Cooler 
·Hoe een PDF voor iPad Creëren 
·Welk type van de webcam is op de Gateway…
·Hoe Transfer Slaat van een GameCube naar…
·Hoe maak je een harde schijf vervangen o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com