Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe te verwijderen van een Powerbook G4 17 - inch aluminium harde schijf
De harde schijf in een 17 - inch PowerBook G4 is meestal vrij klein in omvang in vergelijking met de 500 GB en grotere maten te vinden in de meeste Apple laptops vandaag . Deze computer is ook in staat om een grotere harde schijf dan de meeste laptops te houden, waardoor het mogelijk is om een 1 TB harde schijf in de computer installeren als u wilt dat veel opslag . Ongeacht hoeveel opslagruimte u wilt voor uw computer , het eerste wat je hoeft te doen is verwijderen van de originele harde schijf . Wat je
Need # 00 kruiskopschroevendraaier
Spudger
T8 Torx - kop driver
Toon Meer Aanwijzingen

Turn 1 over de laptop, zodat dat de vergrendeling naar u toe , maar de batterij is omhoog gericht . Zoek de twee lipjes aan de zijkanten van de batterijklep. Duw ze naar beneden met uw duimen en dan weg haal de batterij van de PowerBook . Verwijder de drie bouten waarmee de herinnering deur op zijn plaats met behulp van de Phillips - schroevendraaier en til het uit de weg . Kopen van 2

Uit elkaar trekken van de lipjes aan de zijkanten van het RAM-geheugen op de top van de opening en trek de chip uit de computer . Herhalen als er een tweede RAM-kaart geïnstalleerd . Zoek de tan -connector onder de RAM . Trek de vergrendeling balk die het lint kabel bevestigd aan de klem met behulp van uw handen .
3

Verwijder de schroeven aan de bovenkant van de zaak door het scharnier met de kruiskopschroevendraaier . Verwijder vervolgens de schroeven aan de onderkant van de batterijhouder met behulp van de Phillips - schroevendraaier ook. Verwijder de schroeven direct links en rechts van het RAM -slots met de T8 Torx - kop driver .
4

Draai het geval , zodat de poorten tegenover je . Verwijder de schroeven langs de rand met de kruiskopschroevendraaier . Draai de computer om, zodat de hoofdtelefoonaansluiting is naar u toe en verwijder de vier schroeven met de kruiskopschroevendraaier . Open de laptop zoals u gewend bent , til de bovenkant van de zaak af, waardoor het toetsenbord op zijn plaats .
5

Zoek de harde schijf in de linkerbenedenhoek van het open geval . Koppelt u de oranje lint kabel die gaat over de harde schijf met behulp van de spudger zorgvuldig . Zoek de lintkabel die komt uit de bovenste helft van de harde schijf . De stekker uit het logic board met de spudger .

Schroef 6 de harde schijf beugel uit de zaak met behulp van de Torx - kop driver . Til de vaste schijf uit de behuizing , het manoeuvreren van de lintkabel uit onder de andere kabels in het proces . Schroef de beugels van de kant van de harde schijf met behulp van de Phillips - schroevendraaier en verwijder de lintkabel met de spudger .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe kan ik een webcam gebruike…
·iMac G4 en iMac 20 - inch Spec…
·Hoe kan ik een printer aan te …
·Hoe te ontgrendelen mijn G4 Ma…
·Hoe om te kijken uw TV op afst…
·Die MacBooks Heb FireWire ? 
·Hoe te Sync iPhoto Between Two…
·Hoe kan ik Windows draaien op …
·Hoe kan ik een iChat- account …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Definitie van een Super Computer 
·Hoe kan ik een Clip Art Border in Word 
·Hoe te Enveloppen HP 7310 
·Hoe te verbinden van een laptop op een t…
·Hoe je het scherm op een HP Pavilion dv2…
·Hoe te downloaden van een digitale kopie…
·Hoe te Gooi Computers & Printers 
·Hoe te herstellen van een Monitor Scratc…
·Supercomputers Vergeleken met Laptops 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com