Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Heb ik nodig 4G breedband voor een Macbook ?
De term " 4G breedband " verwijst naar een manier van toegang tot het internet als Wi - Fi of bedrade verbindingen niet beschikbaar zijn . Of je nodig hebt 4G breedband voor je Macbook is afhankelijk van uw wensen . Als u toegang tot het internet op het moment zelf en zijn zelden in uw huis, kantoor of een andere locatie met een internetaansluiting , breedband 4G misschien een ideale oplossing . Functie

naar 4G breedband te krijgen , hebt u een Mac - compatibele 4G -modem en een account bij een provider nodig . De modem is vergelijkbaar in grootte en vorm op een memory stick . Het aansluit op je Macbook 's USB -station , waardoor het openen van een 4G-netwerk , vergelijkbaar met de manier waarop een smartphone toegang tot het internet als er geen Wi - Fi- verbinding beschikbaar is .
Voordelen

Een traditionele Wi - Fi-verbinding nodig om te blijven binnen het bereik van de draadloze router die de verbinding . Dit is meestal binnen een honderd meter . In tegenstelling, 4G kunt u om verbonden te blijven terwijl u onderweg bent . Op deze manier , het is vergelijkbaar met het maken van een telefoongesprek met een mobiele telefoon in dat het gesprek zolang u zich binnen het bereik van een zendmast zal werken . Zo, het is ideaal als je een lange woon-werkverkeer of als je regelmatig reist .
Nadelen

Om 4G breedband gebruiken , moet u een te betalen maandelijkse vergoeding . Voor veel gebruikers de extra kosten is niet het gemak waard , zeker als Wi - Fi- hotspots en internettoegang via de mobiele telefoons zijn zo gemakkelijk beschikbaar . Ook, net als 4G op een mobiele telefoon , de verbinding is soms onbetrouwbaar en kunnen gevoelig zijn voor het vertragen of laten vallen van toegang zijn.
Alternatieven

De meeste high - end smartphones laat uw computer om 4G- verbinding van uw telefoon , een proces dat bekend staat als " tethering . " Deze methode levert meestal tragere verbindingen dan USB-modems en niet alle telefoons ondersteunen aanbinden om Macs te gebruiken . Het kan echter een kosteneffectieve oplossing zijn als het stelt u in staat om toegang te krijgen tot 4G op zowel je telefoon en je Macbook voor een maandelijkse vergoeding .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe maak je een Gantt-diagram …
·Waarom wordt mijn Mac Mini Fre…
·Hoe de omvormer op een iBook G…
·Hoe je iCal synchroniseren met…
·Hoe maak je een Power Mac Iden…
·Hoe het opzetten van een Bluet…
·Uitwerpen van een Flip Camera …
·Hoe je twee monitoren op een M…
·Hoe vindt u het modelnummer op…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·GeForce 6200 Specs 
·Hoe maak je verbinding een ASUS laptop o…
·Hoe te Refill een HP 75 Cartridge 
·Hoe worden Transistors Gebruikt in een c…
·Hoe schrijf je een Compact Flash geheuge…
·Specificaties voor de Toshiba L305D - S5…
·Problemen met de Seagate 1,5 TB externe …
·Hoe te Avocent KVM wachtwoorden 
·Hoe maak je een GIF- bestand opslaan naa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com