Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Ik gemorste vloeistof op mijn MacBook
Liquid is een gevaarlijke bedreiging voor je MacBook , en een toevallige morsen kan onmiddellijke dood veroorzaken van kortsluiting . Echter , een lekkage is niet altijd een doodvonnis , en snelle actie van uw kant kan verminderen of zelfs omkeren eventuele schade . De sleutel tot het helpen van uw MacBook overleven zijn borstel met een vloeistof is om kalm te blijven , bewegen snel en uitvoeren van een grondige reiniging . Bewegen snel

Schade
kan optreden de tweede de gemorste vloeistof raakt je MacBook , dus beweeg snel te helpen minimaliseren van de omvang van de problemen . Verwijder snel de batterij , aangesloten accessoires en adapter snoer om elektrische schokken te voorkomen . Giet de vloeistof die door tegelen de MacBook van links naar rechts in het inwendige van de machine sijpelde . Gebruik schone doeken of handdoeken om te genieten van de vloeistof en voorkomen dat het opnieuw invoeren van de machine tijdens het werken ermee .
Demontage

Geen enkele hoeveelheid aftappen kan verwijderen elke druppel als er vloeistof uit in je MacBook , dus je moet uw machine uit elkaar te halen om het goed schoon te maken . Een laptop reparateur kan dit voor u doen als dit maakt je ongemakkelijk . Mocht u besluiten om het zelf schoon te maken , te gebruiken service manual van uw MacBook om u te begeleiden . Wees voorzichtig en laat geen gevoelige onderdelen beschadigd raken als u uw weg naar binnen te werken . Een digitale camera helpt om bij te houden van de juiste plaatsing van componenten , evenals schroef grootte en locatie , dus foto's maken als je werkt voor een goede montage later te garanderen .
Reinigingsmiddelen < br >

Clean
, niet-pluizende doekjes , wattenstaafjes en gewoon water meestal goed werken op vrijwel elke lekkage in een laptop schoon te maken . Als bijzonder suikerhoudende vloeistof hebt gemorst , zoals frisdrank of vruchtensap , kunnen sommige ontsmettingsalcohol de plakkerige resten te verwijderen die jassen de componenten . Gebruik geen huishoudelijke schoonmaakmiddelen of invoeren vloeistof in de MacBook door spuiten schoner . Een licht vochtige doek of een wattenstaafje werkt goed genoeg om vuile onderdelen te reinigen . Grondig en zorgen voor elk onderdeel in je MacBook is schoon en droog .
Drogen

Monteer je MacBook na een grondige reiniging . Wees voorzichtig en laat geen onderdelen terug te dwingen in plaats , want dit kan schade veroorzaken. Laat uw MacBook ten minste 12 uur volledig drogen voordat u het inschakelen . Een poging om de macht over te snel kan al het harde werk dat u hebt gedaan om het schoon te ontkennen , als zelfs een laptop met slechts geringe vocht binnen kan last hebben van kortsluiting en andere elektrische schade .
< Br >

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe te onderhouden een Mac 
·Hoe je iSight Pas op MacBook I…
·Hoe kan ik mobiele telefoons o…
·Wat te doen met een oude iMac …
·Hoe om video te bewerken in iM…
·Hoe te PictureMate gebruiken M…
·Macbook Pro zal niet hervatten…
·Hoe kan ik een Stuck dvd uitwe…
·Hoe maak je een iMac Pas 
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Wat kan ik iPad tablet computer 
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
  Hardware Articles
·Wat is een PC Card Slot 
·Hoe het opzetten van een SATA DVD- drive…
·Hoe maak je een XP bootable USB Van ISO …
·Hoe maak je een Yamatake Honeywell MX100…
·Hoe maak je een RCA -kabel met een PC Sy…
·Hoe maak je een moederbord installeren o…
·Hoe de TCP /IP op een HP LaserJet 2500 p…
·Hoe een Undetected Drive REMAP 
·Partition Table Typen voor USB Memory 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com