Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Apple iWork Tutorial
Apple's iWork suite is een verzameling programma's bedoeld om gebruikers te helpen creëren van documenten , spreadsheets en presentaties . Pagina's richt zich op het creëren van documenten , Numbers is voor tabellen, grafieken , formules en spreadsheets en Keynote is een programma waarop gebruikers diavoorstellingen en presentaties kunt maken . Elk van deze programma's maakt gebruik van een gelijkaardige interface , dus die comfortabel met de Mac OS moet navigatiesysteem eenvoudig te vinden . Een korte handleiding kunt u aan de slag op het gebruik van een van de iWork -programma's . Instructies
Pages Tutorial
1

Launch Pages , die zal leiden tot een venster van sample layouts waaruit u kunt kiezen . U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan templates , waaronder brieven , cv's , brochures en visitekaartjes , in het paneel aan de linkerzijde van het venster . Selecteer " Spatie " om een nieuw leeg document , of een van de sjablonen die u wenst .

Click 2 in het document en begin te typen . Markeer uw tekst en klik op de blauwe " Paragraaf " icoon op het uiterst links van de opmaakbalk , die een nieuw venster wordt geopend en kunt u kiezen uit verschillende stijlen . Verander het lettertype , grootte, kleur en andere rich text -opties in de opmaakbalk boven het document .
3

afbeeldingen toe door een foto rechtstreeks in het document te slepen vanaf uw bureaublad of een andere map , of klik op ' Foto's ' in de opmaakbalk te bekijken en foto's te selecteren uit iPhoto . Klik en sleep de randen van het beeld om het formaat te wijzigen . Klik op " Inspecteur " in de opmaakbalk om alle van het document setup gereedschappen , inclusief opties om de marges aan te passen en de voet-en eindnoten toevoegen bekijken .
Numbers Tutorial
4

lancering Numbers , die zal leiden tot een venster van het monster lay-outs en templates . U kunt selecteren op categorie aan de linkerzijde of klik direct op de afbeelding die u wilt . Elke sjabloon is een leeg doek . Als je een die een spreadsheet of andere grafische omvat selecteren , klik en sleep de randen om het formaat te wijzigen en ruimte maken voor andere gegevens op het doek .
5

Klik op " Tafels " in de opmaakbalk te voegen een van de verschillende soorten tabellen , elk van die je kunt vergroten of verkleinen en verplaatsen het doek . Klik om uw tafel te markeren , klik dan op de " Styles " dropdown menu aan de linkerkant om te kiezen uit een verscheidenheid van stijlen te passen op uw tafels .

Klik 6 binnen in de cellen om tekst of gegevens toe te voegen . Plaats uw muis over een van de kolommen tot je een pijl , klik op de pijl om de kolom te sorteren in een verscheidenheid van manieren . Markeer een van je rijen of kolommen en klik op ' Grafieken ' in de opmaakbalk en selecteer vervolgens een type diagram . Nummers zullen een grafiek op basis van de gegevens die u hebt gemarkeerd
Keynote Tutorial

Launch Keynote 7 genereren . En blader door de sjabloon opties voor uw presentatie . Dubbelklik op de sjabloon die u wilt gebruiken . Klik in de titel en ondertitel dozen om uw eigen tekst toe te voegen .
8

Klik op de blauwe icoon " Inspector " aan de rechterkant van het formaat bar om een ​​ruit te openen met opties voor de diashow effecten , of klik op de " Media " icoon om foto's , video en audio toe te voegen .
9

Klik op de knop "Nieuw" aan de linkerkant van de opmaakbalk kunt u een andere dia toe te voegen aan uw presentatie . Klik op ' Master ' in de opmaakbalk te kiezen uit een van de vormen van dia-indelingen die met de sjabloon die u hebt gekozen.

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Briefpapier in Word 200…
·Hoe je het aantal woorden in e…
·Hoe te Schrijf de datum Intern…
·Hoe maak je een checklist Tabl…
·Hoe te Fonts in Windows XP ins…
·Hoe een beschadigd Word-bestan…
·How to Get Rid van een bestand…
·Hoe te Column Format kopiëren…
·Hoe Set My gebruikers-ID in Wo…
  Related Articles
Hoe te delen iWork documenten via e-mail…
iWork Pages Tutorial 
Hoe je iWork gebruiken 
Microsoft Office 2000 Tutorial 
WordPerfect 12 Tutorial 
Een Corel WordPerfect Tutorial 
Visual Basic Tutorial : Hoe maak je een …
Corel WordPerfect Tutorial voor beginner…
Wordperfect 10 Tutorial 
  Software Articles
·Photoshop CS2 Tutorial : Het maken van S…
·Hoe te Graphics Transparant maken in Mic…
·Hoe te Passende MP4 Bitrate Bepaal 
·Hoe maak je een WMV -bestand wilt inslui…
·Wat is Versie 8.0 SQL Enterprise ? 
·Hoe je Ghost Run in een Client Machine m…
·Hoe je Movie Maker -bestanden convertere…
·Hoe te Adresetiketten maken Van een gety…
·Hoe je Adobe Photoshop 7.0 gebruiken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com