Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wat Toobars Zijn er in Word 2003 ?
Microsoft Word 2003 heeft meer dan 20 verschillende vooraf ingestelde werkbalken . Deze werkbalken kunnen worden toegevoegd of verwijderd als je wilt , zodat u de opdrachten die u gebruikt plaatst het vaakst in een handige en makkelijk te vinden plaats op de belangrijkste Word -venster . Om toegang te krijgen tot deze werkbalken , klikt u op het tabblad " Beeld" aan de bovenkant van het scherm en klik vervolgens op de optie " Werkbalken " uit het drop - down menu . Dit zal een lijst waarin u toevoegen en verwijderen van de verschillende werkbalken die Word biedt openen . Standard Toolbar

De standaard werkbalk is de belangrijkste en meest belangrijke werkbalk in Microsoft Word 2003 . Deze werkbalk bevat de " Nieuw " commando ( aangegeven door een pictogram van een blanco vel papier ) , het commando "Openen" ( een map ) , de "Save " commando ( een schijf ) , de " Print " commando ( een printer ) , het commando " spellingcontrole " ( de letters " ACB " en een vinkje ) en een aantal andere belangrijke functies . Deze werkbalk is aanwezig vanaf de eerste keer dat het programma wordt geopend wanneer u het verwijdert .
Formatting Toolbar

De opmaak werkbalk behandelt commando's specifiek voor een document opmaken . Deze werkbalk kunt u de algehele stijl van een document , lettertype , lettergrootte , woordformattering ( vet, cursief en onderstrepen ) , uitlijning, lijst opmaak veranderen en kunt u het accentueren optie te gebruiken . Net als de standaard werkbalk , verschijnt de werkbalk Opmaak telkens Word 2003 wordt geopend , tenzij je besluit om het te verwijderen .
Overige Werkbalken

Twintig andere preset werkbalken kunt worden toegevoegd aan het hoofdvenster van Microsoft Word . In alfabetische volgorde , deze werkbalken zijn de autotext , controle toolbox , database- , tekening , e-mail , uitgebreide opmaak , formulieren , frames , mail merge , schetsen , foto , herziening , stoppen met opnemen , tabellen en randen, taakvenster , visual basic , Web , webtools , het aantal woorden en wordart werkbalken . Deze werkbalken geven snel toegang tot een aantal zeer specifieke gereedschappen . Experimenteer met hen om te zien welke opties ze bevatten .
Custom werkbalken

Onderaan de lijst met werkbalken is de optie "aanpassen" uw eigen werkbalk . Door gebruik te maken van deze optie , kunt u uw eigen werkbalk te maken met een van de beschikbare Microsoft Word -opdrachten . Om dit te doen , klik op de " Customize" onderaan , klik dan op het tabblad " Custimize " aan de bovenkant van de pop - up venster dat verschijnt en sleept u de opdrachten die u wilt uit de lijst aan de linkerkant naar het lege venster rechts . Dit is een ideaal hulpmiddel als geen van de werkbalken passen bij uw specifieke behoeften .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een 2010 Document …
·Verf Mix Effect in Photoshop 
·Hoe de Regelafstand Kleinere Z…
·Hoe te Selected Labels in Word…
·Hoe maak je een Printable Peti…
·Hoe te verwijderen van een Naa…
·Hoe kan ik een Ebook Bootable …
·Hoe de web -adres te verwijder…
·Hoe naar Double inspringen in …
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe kan ik een DVD VOB omzetten naar MP3…
·Hoe te converteren naar audio in QuickTi…
·Hoe maak je een SQL Primaire sleutel Gen…
·Tutorial over Xenox Lights in Photoshop …
·Hoe weet ik of spyware wordt uitgevoerd …
·Hoe maak je een Nero DVD schijf finalise…
·Hoe de SourceSafe 2005 Internet Database…
·Hoe je Zoom Reverse in Camtasia 7 
·Hoe maak je een object Out Stand in Phot…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com