Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wat Brief typ ik voor het copyright symbool in Word ?
Schrijven in Microsoft Word is een kwestie van het typen van woorden op het elektronische replica van de pagina , maar er kunnen momenten zijn dat de tekens op het toetsenbord werken niet bieden alles wat u nodig hebt om uw document te voltooien . In gevallen zoals het copyright symbool , een verzameling van toetsaanslagen genoemd snelkoppelingen maken items verschijnen op het Word- scherm . Sneltoetsen meestal om het indrukken van een paar verschillende toetsen tegelijk in een keer, soms met een enkele letter , samen met het toetsenbord de actie toetsen . Toetsen te gebruiken

Terwijl drie toetsen zijn nodig om de copyright-symbool typen in Microsoft Word , maar een van hen is een brief . De sequentie moet drukken op de toets "Ctrl " , de " Alt " en de letter " C " alles bij elkaar , die vervolgens voegt de copyright-symbool om het Word-document . De letter " C " hoeft niet te worden gekapitaliseerd - druk gewoon op de toets
Doel

Het belangrijkste doel voor het typen van het copyright symbool in een Word -document is te laten zien . dat er iets is auteursrechtelijk beschermd , zoals een lied songtekst , boek passage of andere informatie . Dit kan nuttig zijn bij de voorbereiding van onderneming documenten zoals jaarverslagen of verkoop flyers , of als je iemand anders informatie citeren en wil het krediet als gevolg brengen . Houd in gedachten dat het toevoegen van een copyright-symbool in Word niet iets automatisch officieel auteursrechtelijk maken , want het is geen juridisch bindend document .
Formatting

copyright symbool is meestal in superscript , een stijl waarin het symbool is veel kleiner en verankerd aan de boven - rechts van het teken aan de linkerkant . Hoewel het typen in het symbool auteursrecht voegt deze in de reguliere geval te formatteren om te verschijnen als een superscript duurt slechts een paar klikken . Markeer het copyright symbool nadat u deze hebt getypt inch rechtermuisknop op het hoogtepunt en selecteer "Lettertype . " Vink het vakje " Superscript " aan de onderkant van het venster en klik op "OK . "
Alternatief

Net als veel van de andere automatische functies van Word , het symbool van het auteursrecht is al beschikbaar in Word symbolen collectie . Te vinden en deze toevoegen aan uw document , klikt u op het tabblad "Invoegen" aan de bovenkant van het scherm . Klik op de "Symbol " knop aan de rechterkant van het lint onder het tabblad . Klik eenmaal op het symbool auteursrecht en het wordt toegevoegd aan het Word-document .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een T Grafiek Met …
·Hoe te Macro's invoegen in een…
·Hoe de Degree symbool in Word …
·Hoe maak je een kruis maken me…
·Hoe te Etiketten maken voor DV…
·Hoe kan ik een Word- lijst con…
·Hoe schrijf je een nieuwsbrief…
·Hoe maak je twee aparte Border…
·Hoe te kopiëren en te plakken…
  Related Articles
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe om te doen Table Berekeningen in Wor…
Hoe de Letter Wizard in Word gebruiken 
Wat is WYSIWYG ? 
How Do I 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je Etiketten adres met Word Per…
Hoe maak je een Merge Brief Mail 
  Software Articles
·Kan niet verwijderen van een sectie in W…
·Hoe te openen een 2003 Excel Workfile Va…
·Hoe kan ik 
·Wat is de betekenis van Microsoft Powerp…
·Hoe de Color Swatch palet gebruiken in P…
·Hoe te geven de tekst Perspectief in Ado…
·Het verschil tussen IFO & File Mode 
·Hoe kan ik een DVD RW converteren naar e…
·Hoe je Java- updates Delete 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com