Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wat zijn de stappen in het starten van Word voor Windows ?
Microsoft Word is een populaire tekstverwerkingsprogramma gebundeld met de Microsoft Office suite . Word biedt vele standaard en geavanceerde functies , zoals een ingebouwd systeem spellingscontrole en voorgedefinieerde sjablonen . Voorafgaand aan het starten van Word , moet worden geconfigureerd op de computer , die vervolgens biedt verschillende methoden voor de toegang met succes . Installatie

Tijdens de installatieprocedure van Microsoft Office , kunnen gebruikers kiezen of u alle programma's of Microsoft Word alleen configureren . Om alle andere toepassingen wordt , selecteert u de "Custom Installation " optie , waarmee u kunt selecteren welke tools u wenst in te stellen op uw computer . Het Microsoft Word installatie duurt meestal minder dan 10 minuten te installeren .
Bureaubladsnelkoppeling

Tijdens het installatieproces , gebruikers hebben ook de mogelijkheid om verschillende snelkoppelingen naar programma's te creëren . Een standaard programma locatie omvat het Windows-bureaublad . Snelkoppelingen op het bureaublad zijn meestal gemakkelijk te bereiken, aangezien ze zijn verkrijgbaar bij de klik van een muis . Dubbelklik op het item vermeld als " Microsoft Office Word " of " Word ", vergezeld van haar huidige versie , zoals 2003 , 2007 of 2010 . Laat enkele seconden voor het programma te starten en weer de standaard user interface .
Start Menu snelkoppeling

De Microsoft Word -apparatuur in creëert ook een secundaire programma snelkoppeling in het Windows-menu 'Start' . Deze snelkoppeling locatie is handig als u wilt een schone desktop gratis applicatie en nutsbedrijven iconen . Naar Microsoft Word te starten , klikt u op het menu 'Start' en klik vervolgens op de map " Alle programma's " uit te breiden . Markeer de submap " Microsoft Office " beschikbaar . Klik vervolgens op " Microsoft Office Word . "
Originele Programma Locatie

Tenslotte kunnen gebruikers Microsoft Word openen via de map waarin het programma zich bevindt lanceren . Merk op dat de desktop en de "Start " -menu snelkoppelingen uiteindelijk ontlenen aan deze wortel uitvoerbaar bestand . Klik op het Windows-menu 'Start' gevolgd door de " computer" applet getoond . Klik voor toegang tot de computer schijf waar Windows en Word zijn standaard geïnstalleerd . Vervolgens selecteert u de " Program Files " map en blader vervolgens naar de " Microsoft Office " sub - directory . Dubbel klik op " WinWord.exe " te lanceren en om het programma te laden .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Aanwijzingen voor het maken en…
·Hoe maak je visitekaartjes mak…
·Alternative Lettertypenamen 
·Hoe maak je een frame uit een …
·Hoe Bewerken een Read Only Doc…
·Hoe Word- documenten die niet …
·Hoe te converteren van Open Of…
·Hoe te Voetnoot een auteur Met…
·Hoe Word- documenten Combineer…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·How to Get Pictures Off van mijn MP4 
·GIMP Alternatieven 
·Een back-up van een muziek licentie op W…
·Hoe je Visual Studio gebruiken om te sch…
·Hoe te Deblokkeren Google Spyware 
·Hoe een PDF document 
·De Best Practices voor een PowerPoint-pr…
·Hoe om foto's te branden op een CD in Vi…
·Ijs effecten in Photoshop CS3 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com