Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Ijs effecten in Photoshop CS3
Of je probeert om een landschap van een gletsjer in Alaska te ontwerpen of het toevoegen van koude kubussen naar een cocktailglas , kan Photoshop CS3 helpen ijs effecten te creëren . Photoshop , een deel van de Adobe Creative Suite , is een grafisch programma compleet met een grote verzameling van gereedschappen , kleuren en filters , die allemaal kunnen worden gebruikt om ijs te maken . Met slechts een paar muisklikken via functies van Photoshop , zult u het geven van al uw afbeeldingen met de nek aangekeken . Ijsblokjes

Photoshop
kunnen zijn ontworpen om foto's te verbeteren , maar het is ook een enorme bron voor tekenen . Photoshop biedt design tools zoals de " Potlood " en " Penseel " ( waaronder een grote collectie opzetborstels ) , die kan worden gebruikt om ijsblokjes te tekenen . Photoshop werkt met transparantie , wat betekent dat je kunt tekenen doorzichtige kubussen ; ondoorzichtige witte blokjes niet zo realistisch uitzien . Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van gereedschap " Lasso " Photoshop om ijsblokjes te selecteren uit een andere afbeelding , kopieer ze , dan plakken in een andere foto met de " Layers " palet . Op deze manier , als je hebt ijsblokjes uit een gevestigde schot , kun je ze dan toe aan een ander beeld , zonder opnieuw te hoeven maken van het wiel ( of kubus ) .
Frost
< br >

een van opzetborstels van de functie " penseel " is een scattershot borstel , verkrijgbaar in een aantal maten . Soms gebruikt voor airbrushen of om afbeeldingen er gespoten , de hapsnap borstel kan ook gebruikt worden om vorst items zoals raam of stoep van een auto . Wanneer u kiest voor de functie " Penseel " , het menu borstel opent aan de bovenkant van het scherm . Een " Natte randen " selectievakje is beschikbaar , je zult dit controleren , zodat de vorst lijnen verschijnen semi - transparant , alsof je ziet door het ijs naar het object eronder . Als u ervoor kiest een scattershot borstel , kunt u een kleur uit de ' Color Picker ', zoals wit voor nieuwe vorst of grijs voor slibachtig vorst selecteren .
Tekst

als u wilt dat uw magazine advertentie kop te schreeuwen " koud , " Photoshop kan u helpen uw tekst transformeren naar kijken alsof het druipt ijspegels . Hoewel er lettertypen beschikbaar is kunt u die er uitzien als ijs te downloaden , er is geen noodzaak om toe te voegen aan lettertype collectie van uw computer wanneer u kunt nemen elk lettertype al geïnstalleerd en veranderen . Tekst toe te voegen aan uw beeld met behulp van gereedschap en werkbalk Photoshop "Tekst " . Na de tekst te typen , klikt u op de functie " Smudge " , die op de " Tools" palet en ziet eruit als een wijzende vinger . Run uw cursor over de onderkant van de tekst brieven , die beginnen te lijken druipend ijs . U kunt ook gebruik maken van de functie " Penseel " op een zeer kleine borstelkop grootte en voeg wit of lichtblauw ijskristallen op de brieven , pixel voor pixel .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Vignetting verwijderen …
·Hoe te Water Bubbles maken in …
·Hoe je Adobe Photoshop te gebr…
·Hoe te Lagen in Photoshop CS3 …
·Hoe te Glass Emulate in Photos…
·Kan ik Logos Met Photoshop Ele…
·Hoe te Satin maken in Photosho…
·Vector Hulpmiddelen voor Photo…
·Hoe te Parallel Lines in Photo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe om bestanden te back-up in Windows V…
·Drupal en MSSQL Compatibiliteit 
·Microsoft SQL 2005 Clustering Load - Bal…
·Hoe te Warcraft II installeren in DOSBox…
·Hoe maak je een vorm in Photoshop Wijzig…
·Wat is Incremental Load in SSIS ? 
·Hoe een Key REMAP 
·Hoe Microsoft Publisher gebruiken om een…
·Is het veilig om een bestandsextensie in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com