Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
How to Get Pictures Off van mijn MP4
Een afkorting van MPEG - 4 , MP4 is een digitaal videoformaat . Als u foto's wilt af van uw MP4- bestand te krijgen , kunt u gebruik maken van een video conversie applicatie te maken . Freeware programma's zoals SUPER , iWisoft Free Video Converter en MPEG Streamclip maken het mogelijk om elk frame in een digitale video als een image-bestand te exporteren . Deze toepassingen kunnen in gemeenschappelijke formaten zoals JPG , PNG , BMP en meer exporteren van de beelden . Instructies
SUPER

Launch SUPER 1 . Open de " Selecteer de Output Container " drop - down menu en kies " opeenvolging van beelden . " Open de " Selecteer de Output Video Codec " drop - down menu en kies de " JPG " of " PNG " opties . Kopen van 2

Sleep de MP4- input file in de " DROP EEN GELDIG MULTIMEDIA BESTAND HIER " sectie . De video wordt geïmporteerd in de applicatie .
3

Klik op de knop " Encode (Active Files ) " om het bestand te converteren . Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer het beeld output bestanden beschikbaar komen . De opnamen worden opgeslagen op dezelfde locatie als de MP4- input file .
IWisoft Free Video Converter
4

Launch iWisoft Free Video Converter . Klik op het pictogram " Add " en blader naar het MP4- invoerbestand in het keuzevenster . Selecteer het item en klik op de knop "Open " om de video te importeren in de applicatie .
5

Open de " Profiel " drop - down menu . Ga naar " Flash Video en Beeld " en kies uit het BMP , JPG , PNG en GIF -opties .
6

Klik op de knop "Start" om het bestand te converteren . Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer het beeld output bestanden beschikbaar komen . Klik op de " Doel zoeken " knop om de foto's te verkrijgen van hun standaard opslaglocatie .
MPEG Streamclip

Launch MPEG Streamclip 7 . Ga naar " File " en selecteer "Open Files ... " Blader naar de MP4- invoerbestand in het keuzevenster . Selecteer het item en klik op de knop "Open " om de video te importeren in de applicatie .
8

Ga naar " File " en selecteer " exporteren naar andere indelingen ... " Een exporteur scherm zal pop - up . Open het " Compression " drop - down menu en kies " Afbeelding Sequence . "
9

Klik op de knop "Opties " . Een " Afbeelding Sequence Settings " scherm zal pop - up . Open de "Formaat " drop - down menu en kies uit het BMP , JPG , PNG , PSD , PICT en TIFF -opties . Klik op "OK . "
10

Klik op " OK " op de exporteur scherm . Kies een opslaglocatie voor de afbeelding output bestanden .
11

Klik op " Opslaan " om het bestand te converteren . Een bar raamstatus zal de voortgang van de codering weergegeven . Wanneer het venster sluit , worden de afbeeldingen beschikbaar zijn in de geselecteerde locatie .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te vertragen de Shatter Ro…
·Hoe te Mpeg 2 converteren naar…
·Hoe te converteren DVR MS naar…
·Hoe maak je een VOB bestand co…
·Hoe maak je een VOB bestand co…
·Hoe je de webcam gebruiken op …
·Hoe te Handycams importeren na…
·Hoe te installeren GeeXboX 
·Hoe een SWF converteren naar e…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Side- by- Side Effect me…
·Hoe kan ik een Trojan Horse verwijderen …
·Hoe u Microsoft Word 2000 herstellen 
·Hoe AVI Video comprimeren op een Mac naa…
·Hoe PDF-bestanden embedden Zoals Bericht…
·Hoe maak je een kas te bouwen in Sims 2 
·Hoe te Maps In Command & Conquer : Zero …
·Hoe kan ik Mirror's Edge verwijderen? 
·Hoe te PPT -bestanden converteren naar F…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com