Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Xcode Gereedschap
Xcode is een programma van de developer tools ontwikkeld door Apple voor het ontwikkelen van programma's voor Mac OSX en iOS applicaties voor Apple -apparaten zoals de iPhone , iPad en iPod Touch . Xcode gereedschap is voorzien van een grafische interface , zodat programma's visueel kunnen worden ontwikkeld . Geschiedenis

De eerste versie van Xcode werd uitgebracht in 2003 voor de Panther besturingssysteem . Het kenmerkte basisfuncties en een debugger . Sindsdien zijn er nieuwe versies uitgebracht met elke nieuwe besturingssysteem. Xcode versie 2 werd uitgebracht met OSX 10.4 "Tiger ". Xvcode gereedschappen versie 3 werd uitgebracht met OSX 10.4 " Leopard " en versie 4 werd uitgebracht in maart van 2011 . De nieuwste versie van Xcode gereedschap is voorzien van nieuwe tools en functies .
Interface Builder

In de nieuwste versie van Xcode , wordt -interface builder ingebouwd in de software zelf . Interface Builder is een applicatie die je helpt bij het ​​ontwerpen van de grafische interface van het programma dat u bouwen . Eerder , interface- bouwer was een aparte applicatie , maar interface- bestanden kunnen nu worden geopend in Xcode . Dit betekent dat er rechtstreekse uitwisseling tussen de interface van een applicatie en de code achter de rug, en beide kunnen gelijktijdig worden gezien.
Instrumenten

Xcode
ook geleverd kan worden met diverse instrumenten --- instrumenten die kunnen worden gebruikt om de prestaties van uw applicatie te meten . Dit geldt ook voor snelheid , het toewijzen van geheugen en krachtige graphics ' . Deze instrumenten kunnen helpen een ontwikkelaar beoordelen welke delen van zijn aanvraag correct worden uitgevoerd en welke niet . Xcode beschikt ook over een uitgestelde modus voor deze instrumenten , wat betekent dat ze kunnen worden uitgevoerd in de achtergrond en de gegevens worden automatisch verzameld om bekeken te worden later .
Debugger

sinds de eerste versie van Xcode zijn verbeteringen aangebracht in de debugger , het deel van de software die problemen code van het programma identificeert . De nieuwste debugger beschikbaar in versie 4 van Xcode loopt nog sneller dan de vorige versies en wordt geleverd met de mogelijkheid om een enkele draad van code volgen om specifieke problemen te identificeren .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe maak je een CD-RW 
·Hoe kan ik Authenticiteit Veri…
·Hoe maak je een e-mail Online …
·Hoe je alle bestanden in mqueu…
·Hoe naar MOV converteren naar …
·Wondershare DVD to WMV Convert…
·Wat is Defragmenter Utility pr…
·Hoe te YPOPs aan de slag met W…
·Hoe kan ik een uninstall progr…
  Related Articles
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe te gebruiken Word Outline Tools om j…
Hoe te gebruiken MS Word 's Schrijfwijze…
Waar zijn de Text Box Extra in Word 2007…
Tekstverwerking hulpmiddelen die worden …
Hoe je te vergelijken de verschillen in …
Word Document Repair Tools 
Microsoft Office 2000 Extra 
Hulpmiddelen gebruikt om informatie te v…
  Software Articles
·Hoe te Skins In Rainlendar 2 
·Hoe te Ondertitels toevoegen aan een VOB…
·Hoe kan ik een Flyer met Tear -Off Strip…
·Ik heb moeite Afdrukken Autocad Wipeouts…
·Hoe kan ik AVI converteren naar DVD -for…
·Stock Tracking Software 
·Tips voor Sherlock Holmes PC Games 
·Hoe te Paragraaf tekenen verwijderen in …
·Hoe maak je een wachtwoord beveiligde do…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com