Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Wat doet Herstellen Orphaned File Mean ?
Orphaned bestanden zijn elk type bestand dat is gekoppeld aan programma's die zijn verwijderd of gescheiden door computerfout . Deze bestanden zijn meestal kleine bestanden en kleine stukjes data die achter zijn gebleven en zijn nu overbodig . Wanneer gescheiden door fout , zwevende bestanden moeten worden hersteld voordat de ouder programma goed zal draaien . Sommige bestanden lijken zwevende bestanden , maar ze zijn gedeelde bestanden nodig om meerdere programma's te draaien . Bij gedeelde bestanden zijn wees , zal meerdere programma niet uitvoeren . Origin

Orphaned bestanden
worden soms gemaakt wanneer een programma plaats wordt verwijderd te worden verwijderd . Af en toe deze kleine bestanden worden achtergelaten wanneer een uninstaller niet alle bijbehorende bestanden met het programma te verwijderen . Gratis trial programma's laten zwevende bestanden achter op doel , zodat de programma's weten dat de gebruiker al heeft opgebruikt de gratis proefperiode . Schijf fouten kunnen kleine stukjes informatie en gegevens te verplaatsen naar een nieuwe locatie . Toegang tot het dossier wordt verloren omdat de ouder programma de wees -bestand niet kan vinden .
Herinstallatie

Een ouder programma zal proberen om verweesde bestanden te herstellen wanneer het opnieuw wordt geïnstalleerd . Het installatieprogramma doorzoekt de harde schijf voor de verweesde bestand dat achter bij de installatie opnieuw werd gelaten . Dit herstel poging doet zich voor wanneer een noodzakelijke gegevens bestand of gebruikersgegevens niet is verwijderd wanneer de ouder -programma was . Een voorbeeld is de gebruiker spelgegevens ontwikkeld voor role playing game karakters . Deze gegevens worden niet gebruikt door een programma, maar het oorspronkelijke programma . Dit type van verweesde bestand wordt opgeslagen in het geval de gebruiker wil om het spel opnieuw te spelen met een eerder gebouwde karakter .
Manual Recovery

Speciale software
is nodig tot een zwevende bestand handmatig te herstellen . Deze recovery programma's worden aangekocht software en zijn verkrijgbaar bij online bronnen . Het programma scant de computer zoekt naar het bestand, dat kan enkele minuten tot een uur afhankelijk van de grootte van de harde schijf . Het programma gebruiker kan ook vertellen het herstelprogramma de file locatie en naam , indien bekend . Zodra het bestand is gevonden, wordt deze herenigd met de ouder programma of verplaatst naar de oorspronkelijke locatie .
Automatisch herstel

Chkdsk.exe
is een programma dat is ingebouwd in de meeste Windows besturingssystemen . Dit programma scant de harde schijf van de computer en creëert een nieuwe index van de bestanden die zijn gevonden . Dit programma probeert weeskinderen herstellen tijdens het catalogiseren van hen. De index laat de ouder programma weten waar de verweesde bestand zich bevindt . Chkdsk.exe probeert ook om eventuele schijffouten en slechte sectoren repareren wanneer het wordt uitgevoerd .

Previous: Next:
  Utility Software
·Wat is UPD Printing? 
·Hoe kan ik een Dell Driver & U…
·Hoe RAR bestanden bekijken 
·Hoe kan ik een partitie Actief…
·Hoe maak je een JPG in SophieS…
·Hoe te Verticale marges op PDF…
·Hoe verwijder ik Lavasoft mapp…
·Hoe te WinZip gebruiken op Tar…
·Wat moet u gebruiken op uw har…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe maak je een object Out Stand in Phot…
·Microsoft Word en Microsoft Excel Combin…
·Nero zal niet branden CD - R 
·Hoe je Guitar Hero Get op een PC 
·Hoe kan ik gegevens invoegen uit meerder…
·Hoe te HyperCam gebruiken op Livestream 
·Hoe te M4V bestanden te converteren naar…
·Hoe kan ik beveiligen met wachtwoord van…
·Hoe kan ik Word 2007 Print Vanuit een Wo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com