Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Wat is Macrovision 's FlexNet proces?
Als u software distribueren , heb je waarschijnlijk begrijpen de noodzaak om het ongeoorloofd gebruik van uw applicaties te beperken . Anytime iemand er niet in slaagt om te betalen voor het gebruik van uw programma , verliest u omzet . Een bedrijf genaamd Macrovision eenmaal geschapen licentieovereenkomst programma's die helpen softwareleveranciers beschermen hun producten . Flexera Software beheert nu die lijn van FlexNet licentieovereenkomst producten en biedt ondersteuning aan gebruikers die ze aanschaffen . Als uw producten hebben geen softwarelicenties , kunt u wensen om de FlexNet proces oplossingen . Software Licensing

Computergebruikers
soms maken de fout te denken dat zij eigenaar zijn van de programma's die ze installeren. Veel toepassingen worden geleverd met end -user licentie-overeenkomsten die niet geven gebruikers eigendom van hun software . Deze overeenkomsten zijn juridisch bindend en zij bepalen hoe u software van een leverancier kan installeren en gebruiken . Verschillende soorten software licenties bestaan ​​die het mogelijk maken voor software makers om uiteenlopende scenario's tegemoet te komen. Single-user licenties , bijvoorbeeld , kunt u een programma op een computer te installeren . Andere soorten licenties zijn flexibeler en kunnen organisaties een toepassing op meerdere computers te gebruiken in een verscheidenheid van manieren .
FlexNet Uitgever

FlexNet Software biedt flexibele software licentie -oplossingen dat hulp softwaremakers bescherming van hun intellectuele eigendom . FlexNet uitgever , bijvoorbeeld , stelt software kopers om aankopen te activeren en te updaten met een enkele muisklik . FlexNet Uitgever tracks veranderingen die gebruikers te treffen om de licentie en rapporten die informatie aan de softwaremaker . Als software distributeur , kunt u het programma ook gebruiken om uw gelicentieerde software te beschermen in gevirtualiseerde omgevingen .
FlexNet Embedded

Als u verkoopt intelligente apparaten , je kan FlexNet Embedded licentie gebruiken om de software te beschermen op die apparaten . FlexNet Embedded heeft de mogelijkheid om de software op uw apparaten op basis van de gebruiker behoefte aan te passen . Bijvoorbeeld , kon u een serienummer met het apparaat distribueren en gebruikers in staat stellen om op maat functies van het apparaat op basis van hun specifieke licentieovereenkomsten . Als een eindgebruiker nodig heeft om terug te keren of de overdracht van een licentie , kan FlexNet Embedded die taak uit te voeren . Deze mogelijkheden helpen verminderen ondersteuning en verhoging van de klanttevredenheid .
Testen FlexNet

Test FlexNet Publisher of FlexNet Embedded door het downloaden van een gratis proefversie van Flexera Software Free Product Trials webpagina . Na het klikken op de " FlexNet Publisher Trial " of " FlexNet Embedded Trial " link krijgt u een aanvraagformulier waarmee je een gratis proefversie van het gewenste product te vragen te zien . FlexNet is zeer flexibel en u kunt wensen om de documentatie bekijken op de website om meer te leren over de flexibele licentiestructuur oplossingen . Hoewel het licentiemodel is eenvoudig , kunt u nog kiezen uit meer dan 1000 verschillende licentiemodellen en aan te passen aan uw software distributie behoeften te passen .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe een XD fotokaart Repair 
·Hoe te wijzigen naar een . RAR…
·Hoe u het pictogram voor een E…
·Roxio Zal niet finaliseren van…
·Hoe RAR bestanden te combinere…
·Hoe te SVCHOST verwijderen 
·Hoe te gebruiken TweetDeck een…
·Hoe te Transcribe Audio naar-t…
·Hoe om tekst te bewerken Na he…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe de bas op mijn VLC Lower 
·Wat is het verschil tussen de Adobe Flas…
·How to Set Up een bron Dedicated Server 
·Hoe een AVCHD Lite Bewerken 
·Tekst functies in Excel 
·Hoe maak je een PDF- bestand van een iMa…
·Hoe te Lagen in Photoshop CS3 Unlock 
·Hoe kan ik High Quality Film Clips maken…
·Hoe te Glowing Animated Eyes Zorg in Aft…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com