Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Excel minimaliseert Wanneer Scrolling
Microsoft Excel-spreadsheet -software stelt gebruikers in staat om documenten en tabellen die zijn vele honderden rijen en kolommen lang , indien nodig. Past Excel soms scrollen instellingen in reactie op de omvang van het document , maar gegevens die abusievelijk wordt opgenomen door een cel kan een gebruiker in staat om goed te scrollen belemmeren . Bars scroll

Sommige gebruikers van Microsoft Excel , het schrijven in online message boards , hebben gemeld problemen met schuifbalken automatisch minimaliseren tijdens normaal gebruik Dit veroorzaakt Excel te veel cellen springen wanneer een gebruiker probeert om met zijn muis scrollen , waardoor het moeilijk is om een afzonderlijke cel ergens in het werkblad openen . Dit gebeurt als Microsoft Excel is het lezen van gegevens in een cel die honderden rijen of kolommen voorbij de laatste cel in een spreadsheet zou kunnen bestaan ​​.
Formaat Scroll

Een Excel gebruiker kan handmatig de geminimaliseerde schuifbalken wijzigen door het verwijderen van alle data die zich in cellen langs de spreadsheet document . Klik op de laatste cel in het werkblad en druk op de pijl naar rechts tweemaal om twee kolommen te verplaatsen langs je uiteindelijke celinvoer . Houdt u de Ctrl en Shift-toets terwijl u op de pijltoets naar rechts totdat alle kolommen rechts van het werkblad worden gemarkeerd . Klik met de rechtermuisknop op het gemarkeerde gebied en selecteer Verwijderen uit het drop - down menu ; . Als daarom wordt gevraagd , kiest gehele kolom in het dialoogvenster dat verschijnt

van gegevens uit de rijen onder uw werkblad wilt verwijderen, markeert de laatste cel en twee keer op de pijltoets omlaag . Houd Shift en Ctrl terwijl u op de pijl-omlaag totdat alle rijen onder uw werkblad worden gemarkeerd . Rechtermuisknop op het gemarkeerde gebied , selecteer Verwijderen en selecteer vervolgens Hele Rij , indien daarom wordt gevraagd .
Minimaliseren het lint

Microsoft Excel-gebruikers
hebben de optie om het minimaliseren van het lint aan de bovenkant van de pagina , waardoor ze meer van het scherm te bekijken tijdens het scrollen . Klik rechts op het lint en kies " het lint minimaliseren " uit het drop - down menu dat verschijnt . Een gebruiker kan ook het minimaliseren van het lint door het selecteren van die optie uit het Customize menu Quick Access Toolbar . Dit menu wordt geopend door te klikken op de pijl-omlaag -pictogram te zien zijn in Microsoft Excel de titelbalk . Het lint kan worden hersteld door het maximaliseren van het uit de Snelle toegang aanpassen menu Werkbalk of door te dubbelklikken op een van de menu-items verschijnen onder de titelbalk .
Andere minimaliseren problemen

Excel- gebruikers melden een paar andere kwesties met betrekking tot het minimaliseren van Microsoft Excel . Bijvoorbeeld , sommige gebruikers een document wil openen in Excel en kan niet bekijken het minimaliseren Window knop meestal weergegeven in de titelbalk . Een gebruiker kan het minimaliseren knop Venster of het venster Restore en Sluit venster knoppen , ook gevonden in de titelbalk , door het selecteren van " Full Screen " in het menu View vinden . Gebruikers melden ook problemen met Excel minimaliseren als ze een hyperlink in een spreadsheet document klikt .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe te sorteren door Celkleur 
·Het wijzigen van de Rubriek va…
·Pivot Table Explained 
·Hoe te Rijen in OpenOffice ver…
·Hoe te CSV converteren naar OF…
·Hoe maak je een Phone Director…
·Hoe kan ik Excel 's TEKST func…
·Hoe maak je een spreadsheet ma…
·Hoe maak je een draaitabel sor…
  Related Articles
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe Word- bestanden converteren naar Exc…
Hoe naar MS Excel converteren naar PHP 
Hoe maak je een Excel- document converte…
Hoe maak je een gescand document omzette…
Hoe kan ik Excel Informatie converteren …
Hoe kan ik een Excel 2007- bestand conve…
Hoe kan ik een Word- Label document conv…
Hoe Word herstellen Als het is onvoldoen…
  Software Articles
·Hoe te : Shadows in Illustrator 
·Hoe maak je een PDF-bestand in Powerpoin…
·Hoe een optimale e-mail account maken 
·Hoe maak je een Green Screen in Photosho…
·Hoe kan ik beginnen met Windows PE met P…
·Hoe maak je een herhaalbare patroon in P…
·Uitleggen Skype 
·Hoe de Comma Verander naar een punt in d…
·Wat is het belang van MS Excel ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com