Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Software Beta Releases >> Content
De nadelen van evolutionaire ontwikkeling
Software ontwikkelt veel verschillende manieren , evolutionaire ontwikkeling zorgt voor de snelste doorlooptijd bij het loslaten van een product . Deze ontwikkeling laat gebruikers betrokken raken bij het ​​proces om suggesties te doen en te bepalen welke eventuele problemen met de software . Omdat evolutionaire ontwikkeling in de software komt samen in stukken , kan er een aantal nadelen zijn. Gebrek aan zichtbaarheid

Evolutionaire softwareontwikkeling
gebruikt veel mensen werken op verschillende gebieden van de programmeercode . Dit laat geen duidelijk pad naar waar en hoe de wijzigingen worden gemaakt . Een kaart van de software soms niet goed bestaat , waardoor het moeilijk is om te recreëren of fix codering problemen verderop in de keten . Sommige van de meer gestructureerde modellen van software ontwikkeling laten een duidelijke papieren spoor -en volgsysteem , maar vaak langer duren om te veranderen moet de gebruikers vinden de software te ingewikkeld .
Slecht Gestructureerd Software

Zoals feedback komt van gebruikers , worden wijzigingen aangebracht in de software code . Deze correcte eventuele problemen en maken het programma nog gebruiksvriendelijker . Aangezien de software evolueert , terwijl de gebruikers de veranderingen aantrekkelijk vinden , kan de codering blijven steken met teveel informatie . Fixes soms leiden tot onvoorziene problemen naar vorige codering , en wanneer er fouten optreden , technici moeten kam door een enorm aantal regels om de problemen te vinden . Gestructureerde codering zorgt ervoor dat deze op afstand door het houden van de codering voor bepaalde functies bij elkaar. In evolutionaire codering , het houden van de gebieden samengeklonterd is niet altijd een optie om de fixes in een redelijke hoeveelheid tijd te volbrengen .
Contractuele Issues of Licensing Kosten

het programma blijft zich ontwikkelen in de tijd , dus op welk punt is het softwarebedrijf hebben een nieuw programma geheel ? Vaak software bedrijven contracten aangaan met grotere bedrijven om de verkoop van het product te garanderen . Maar als het werk blijft gebeuren op de programma's , de bedrijven moeten in staat zijn om het product als gevolg van de massale manuren en wijzigingen in de code doorverkopen . Het bepalen van de waarde van het nieuwe programma wordt complexer .
Technische Glitch

Net als het programma ontwikkelt om problemen op te lossen , kan dezelfde evolutie glitches veroorzaken in andere gebieden van de programma . Dit frustreert gebruikers als een verandering lost een kleiner probleem, maar veroorzaakt een groter probleem met een gebied dat werkte prima voor . De meeste ontwikkelaars draaien beta tests van de software om dergelijke problemen te voorkomen , maar niet alle scenario's kunnen worden verantwoord in het testproces . Sommige van deze glitches kan onder meer hoe het programma samenwerkt met andere software .

Previous: Next:
  Software Beta Releases
·Hoe kan ik Windows XP Pro SP3 …
·Over Gebruikers Acceptatie Tes…
·Hoe te installeren Amerikaans …
·Wat zijn de voordelen van Adob…
·Pros & Cons van Automatische u…
·Hoe te Tor Versie 2.0.30 
·Hoe te gebruiken Leuke SMS Man…
·Agile Testing QA 
·Bug Tracking tools 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te verwijderen Windows Security van …
·Hoe te Hyperlinks verwijderen in MS Word…
·Hoe kan ik een partitie verwijderen vana…
·Excel tijdfuncties 
·Hoe een Access Query sorteren op Variabl…
·Sea Pirate PC Games voor Vista 
·Hoe je Baldur's Gate Sounds Speel in Win…
·Hoe kan ik een audio- WAV -bestand met W…
·Hoe af te sluiten Windows Media Player N…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com