Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Sea Pirate PC Games voor Vista
Als je een fan bent van piraten , zijn er tal van overzeese piraat PC-games zul je love- die allemaal werken met Windows Vista . Pirate games zijn vaak over het veroveren vijanden , het verzamelen van schatten en patrouilleren de zeeën in een poging om de beste te zijn . De games bieden avonturen , missies en andere leuke activiteiten om u te vermaken voor uren op een tijd om te bewaren . Age of Pirates 2 : City of Abandoned Ships

Age of Pirates 2
: City of Abandoned Ships werd uitgebracht in april 2009, volgens Freaks Test . Gepubliceerd door Playlogic International en ontwikkeld door Akella , het spel stelt spelers in staat om ofwel een kapitein ter zee of een stoere piraat te worden. U kunt er ook voor kiezen uw nationaliteit , of het nu Engels , Frans , Nederlands of Spaans . Age of Pirates 2 is een single - player spel waarbij het ​​veroveren van andere landen , overvallen andere piratenschepen en het ontdekken van nieuwe beschavingen . En natuurlijk , je zult moeten doen volop de stereotiepe plundering naar schatten .
Piraten van de brandende zee

uitgebracht in 2008 , Pirates of the Burning Sea is een online , multiplayer game waarin je jezelf pit tegen andere piraten die spelen over de hele wereld . Functies van het spel zijn de mogelijkheid om schepen van andere spelers aanvallen , overvallen hen en plunderen hun schat . De game kaart is uitgebreid ook, waardoor spelers om grote hoeveelheden land en zee verkennen
The Guild 2 : . Pirates of the High Seas

tweede versie van de populaire piraat spel werd uitgebracht in juni 2007 , volgens Game Spot . Het wordt gewaardeerd T voor tiener wegens seksuele thema's, geweld , bloed en het gebruik van alcohol en tabak . Het spel bevat overwinnende naties, plundering buit van de zeeën en van andere piratenschepen , aanvallen en plunderen stammen en volken , en gewoon het verkennen van de volle zee .
Pirates of the Caribbean

Gemaakt door Akella , de game-versie van de beroemde film is een role-playing game waarin je een piraat schip controle en navigeren door een fictieve wereld . Vergelijkbaar met Grand Theft Auto , maar met schepen in plaats van auto's , functies van het spel zijn aanvallen en plunderen andere schepen , het verkennen van de zee , het verkennen van het land , en zelfs plunderen voor begraven schat . De game speelt zich af in de 17e eeuw , speel je als Nathaniel Hawk , de kapitein van het schip . Het doel van het spel is om te reizen van eiland naar eiland voltooien van verschillende missies , handelsgoederen en draaien van een winst .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe je Angry Birds Run op Linu…
·Hoe de Memory Core Repair in M…
·Game Level Ontwerp Tutorials 
·Hoe krijg ik het woord Box Up …
·Hoe te Stealthbot V2.6 Gebruik…
·Hoe maak je een gele scherm op…
·" The Elder Scrolls : Oblivion…
·De beste manieren om Gold Farm…
·Hoe te Zet de Health Bars in W…
  Related Articles
Hoe te Etiketten op mijn PC Zorg 
Hoe je Mac Docs PC Friendly Zorg 
Hoe kan ik een Word- document convertere…
Hoe kan ik Mac Word converteren naar PC …
Hoe te openen iWork op een PC 
Wat zijn standaard PC Fonts ? 
Hoe maak je een PC Clipboard Clean 
Problemen Mac Word-bestand openen op een…
Hoe u een Online Template bouwen voor ee…
  Software Articles
·Hoe kan ik installeren van Microsoft Exc…
·How To telefoonnummers formatteren In Ac…
·Hoe afdrukken naar een PDF in Illustrato…
·Hoe je Open System Architect Install 
·Hoe kan ik extra Video Grote Resize om k…
·Hoe om de kleur terug te zetten in een z…
·Hoe maak je een PDF- bestand te openen i…
·Wat is Autodesk Backburner ? 
·QuickBooks Pro Upgrade problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com