Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Game Level Ontwerp Tutorials
Niveau ontwerp is een belangrijk onderdeel van het spel ontwerpproces . Ongeacht hoe goed de gameplay of de graphics , het niveau van een speler wordt geconfronteerd met bepaalt een groot deel van plezier van het spel van de speler . Een slecht ontworpen level kan op zijn best en een spel killer frustrerend zijn in het slechtste geval . Dus om een spelniveau dat vangt en houdt de aandacht van spelers , terwijl ze met een gevoel van vervulling van zijn voltooiing te ontwerpen , moet je jezelf vertrouwd te maken met de technieken die worden gebruikt om een level tot een succes te maken . Tutorial Onderwerpen

Level ontwerp
is meer dan het maken van een kaart . Goed niveau ontwerp vereist dat je veel kennis van alle aspecten van het spel waarvoor je creëert het niveau. Level design tutorials geven u dat de volledige breedte van de kennis .

Tutorials
zijn verkrijgbaar in zulke uiteenlopende onderwerpen als pre-productie planning , workflow , originaliteit , ijsberen en verhaal elementen . Alles dat gaat in het maken van een goed spel is betrokken bij het ​​maken van een goed niveau voor dat spel en zullen worden gedekt door tutorials .
Tutorial soorten

Er zijn twee basisleerprogramma soorten kom je over bij het zoeken naar spel level design tutorials . Die met betrekking tot level design theorie , en die met betrekking tot level design applicatie. Theorie tutorials neiging om te gaan in de functies van spelniveaus . U wilt deze te bestuderen om uit te vinden van de verschillende doelen te bereiken in uw ontwerp . Dingen zoals, wat om in een level gebaseerd op het type spel wordt ontwikkeld voor , en wat te benadrukken in een ontwerp zijn beide onderwerpen breed uitgemeten in tutorials gericht op spel level design theory .

Voor de daadwerkelijke noten en bouten van game design , zult u wilt zoeken naar die tutorials gericht constructietoepassing. Deze tutorials zal omvatten alles van 3D- object en character design voor games om obstakels en lay-outs . U kunt de toepassing tutorials die zijn spel - specifieke , voor level design voor reeds bestaande game-engines als de Unreal Engine 3 gebruikt voor dergelijke games als " Gears of War " en " Bioshock " vinden . Of u kunt de toepassing tutorials die algemeen niveau ontwerptechnieken bruikbaar in een game engine te dekken vinden .
Tutorial Locaties

Tutorials
kan meestal worden gevonden op sites die gespecialiseerd zijn in een enkel spel of game-engine . Halfwaardetijd level design tutorials kan worden gevestigd op de Valve Developer Community-site , bijvoorbeeld. Of je kunt tutorials vinden via sites gewijd aan 3D- modeling en animatie , zoals 3DBuzz.com of CGSociety.com ( zie bronnen ) . Overal mensen die geïnteresseerd zijn in level design samenkomen en te communiceren , je bent waarschijnlijk een bedrijf van bestanden gewijd aan het delen van ideeën door gebruikers gemaakte tutorials vinden .

Previous: Next:
  PC Games
·Car Racing PC Games 
·Hoe je Starcraft 2 Alpha Versi…
·Dawn of War 2 Minimumvereisten…
·Hoe het Pool Sharks Install 
·De effecten van Computer Games…
·Hoe je naar Outland in World o…
·Call of Duty 4 Mission Hints 
·Hoe te AutoShadows Kill 
·Bejeweled 2 Deluxe Hints 
  Related Articles
Ontwerp een logo in Word Met Embedded Te…
Hoe maak je een 3 - kolom Flyer ontwerp 
Hoe te Tickets ontwerpen Online 
Hoe de Border in MS Office ontwerp 
Hoe maak je visitekaartjes ontwerpen met…
Hoe Ontwerp uw eigen Raffle Tickets 
Hoe naar Reading niveau van een document…
Hoe maak je een bedrijfslogo in Word 200…
Hoe je documenten te ontwerpen met een t…
  Software Articles
·Hoe maak je een vmdkdossier in VirtualBo…
·Hoe de marges op een Microsoft Word- doc…
·Hoe je 20 willekeurige getallen generere…
·Hoe toegang kruistabelquery Criteria 
·Hoe maak je een speciale Symbool invoege…
·Hoe maak je een Excel 2007 Grafiek Met T…
·Hoe maak je een Flash in Powerpoint 2007…
·Hoe te Processen verwijderen in de Regis…
·Hoe een PDF voor een 6 x 9 Trim opmaken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com