Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
De beste Pocket PC Games
De Pocket PC -platform is zeer populair voor gamers , dankzij de hoge mate van macht die Pocket PC te voorzien , samen met het feit dat de Pocket PC ook kan worden gebruikt voor meer productieve activiteiten zoals e-mail , web browsen en bewerken van documenten . Games voor de Pocket PC zijn zeer goedkoop , en met een paar van de beste die beschikbaar zijn op uw Pocket PC kan ervoor zorgen dat u altijd iets leuks te doen tijdens uw downtime terwijl u uit en over. Broken Sword

Broken Sword
is een remake van een klassieke PC- adventure game uit de jaren 1990 . In het, je speelt George , een Amerikaan die getuige is van een moord , terwijl vakantie in Parijs . U vindt een aanwijzing achtergelaten door de moordenaar en begint onderzoek naar een zaak die uiteindelijk leidt u op een wereldwijde zoektocht naar een veel diepere samenzwering met verbindingen naar de oude Tempeliers . Broken Sword een ingewikkeld verhaal en volledig stemhebbende karakter dialoog , en is zeker om u te vermaken voor meerdere dagen als je de geheimen te ontrafelen .
Zuma

Zuma , vrijgegeven
voor bijna elke denkbare console en mobiele platform , is een van de meest verslavende puzzelgames sinds Tetris . Aangepast aan de stylus - based touchscreen besturing , de Pocket PC -versie is misschien wel een van de beste . Zuma is een hectische wedstrijd van kleuraanpassing , waarin je schiet gekleurde ballen in een poging om de snaren van verschillende ballen van dezelfde kleur bij elkaar voordat je tijd om is . Het is een ideale keuze voor situaties waarin u niet veel tijd om een ​​spel te spelen , omdat het zo eenvoudig om het spel te starten , spelen een level , ga dan naar iets anders te doen .
< br >
Myst

een andere remake , Myst is een Pocket PC -poort van wat de best verkochte PC-game in de geschiedenis ooit . Myst is een spel van exploratie en het oplossen van puzzels , met een verhaal dat is niet meteen duidelijk vanaf het begin . Er zijn geen items om te halen of personages om mee te praten , maar veeleer, wordt u geconfronteerd met puzzels en moeten ze op te lossen om verder te gaan in het spel. Myst is voorzien van full-color gerenderde scènes die zijn een lust om naar te kijken op een Pocket PC met een levendige scherm .
Dungeon & Hero

Iedereen
die een hack geniet - and- slash role-playing game in de traditie van de Zelda of Diablo franchises is zeker Dungeon & Hero genieten . Selecteer een van de drie start personages , elk met zijn of haar eigen sterke en zwakke punten , en reis door de wereld van Mitheland , het afweren van golf na golf van monsters als je verder komt in een verhaallijn die doet denken aan een klassieke Super Nintendo-spel . Dungeon & Hero houdt je komt terug met zijn karakter vooruitgang systeem, zal je personage nieuwe speciale vaardigheden te leren en het verwerven van machtige magische voorwerpen als hij of zij door naar hogere niveaus
MorphGear
< br . >

Hoewel niet strikt een spel op zich , kan MorphGear een aantal van de leukste bieden die u ooit zal hebben met een Pocket PC door het emuleren van veel van de klassieke game-systemen van het verleden , zoals de Nintendo , Super Nintendo , TurboGrafx - 16 , Genesis en Game Boy -systemen , onder anderen . Dit geeft u direct toegang tot een bibliotheek van duizenden games , waardoor MorphGear misschien wel de enige entertainment software die u ooit nodig zult hebben op uw Pocket PC .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe een reactie geven op Roblo…
·Hoe je Silver Surfer Unlock 
·Voodoo 3 Technische specificat…
·De beste Star Wars games voor …
·Famous First Person Games voor…
·Hoe te installeren Age of Empi…
·Hoe kan ik herenigen Katie te …
·Hoe te FF XI Minder Laggy op e…
·Hoe maak je een HD- monitor va…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te ODBC-gegevensbronnen Access Host 
·Training Aanbevelingen voor Avid Liquid …
·Hoe muziek importeren vanaf een DVD naar…
·Hoe te Echoes In Sounds 
·Hoe een back- up van een Internet Explor…
·Hoe maak je een gepersonaliseerde Emotic…
·Hoe maak je een laag in Photoshop formaa…
·Hoe te SRT branden op DVD 
·Hoe E-mail berichten te verzenden via Mi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com