Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Famous First Person Games voor Mijn PC
First - person shooters behoren tot de meest voorkomende vormen van video games , het plaatsen van de speler rechtstreeks in de schoenen van het personage dat hij speelt als . Een groot aantal FPS games worden uitgebracht per jaar , maar slechts een paar winst een plaats in de gaming- geschiedenis . De volgende games zijn een van de favoriete paar . Elk van hen vertegenwoordigt een iets andere hoek op de FPS genre , en velen van hen hele sub - genres gemaakt . " Doom "

" Doom "
was een van de originele first-person shooters , het spel dat het hele genre gedefinieerd toen het werd uitgebracht in 1993 . Het stereotype van de gun - beladen gore - spetterde FPS ontstaan ​​met ' Doom ', waar je speelt als de laatste overlevende lid van een team van mariniers , alles dat staat tussen de wereld en een leger van angstaanjagende demonen en monsters . Later geport naar de Xbox , PlayStation , Game Boy Advance , SNES , Sega Saturn en Mac , ' Doom ' is een van de meest bekende video- games aller tijden en de titel die het toneel voor de gehele moderne FPS genre te stellen .

" Half Life "

" Half Life "
gecombineerd first-person shooter gevechten met puzzels , allemaal gebaseerd rond een boeiend verhaal -gedreven verhaal . Het spel won meer dan 50 " Game of the Year ' awards na de release in 1998 . Je speelt als Dr Gordon Freeman , een theoretisch natuurkundige die de "Black Mesa " onderzoeksfaciliteit moet ontsnappen nadat hij besmet met buitenaardse monsters , mutanten en regeringssoldaten naar hush de hele affaire up wordt . " Half Life 2 " werd vrijgegeven aan enorme kritieken in 2004 .
" Unreal Tournament "

De serie ' Unreal Tournament ' bracht de op internet gebaseerde multiplayer element aan de first-person shooter genre . Uitgebracht in 1999 , " UT 'de lat voor de multiplayer shooters en de basis gelegd voor titels als " Counterstrike , " " Team Fortress 2 " en " Call of Duty . " Het spel bood een selectie van combat arena's en een arsenaal aan dodelijke wapens , waardoor de speler vrij om op andere gamers via het internet of solo spelen tegen AI bots .
" Deus Ex "

" Deus Ex ", uitgebracht in 2000 door Ion Storm , combineerde de first- person shooter met elementen van role-playing games . De speler het karakter is klantgericht, en wordt beloond met ' skill points ' voor het invullen van doelen in het spel . Deze skill points kunnen vervolgens worden ingedeeld in een van de 11 verschillende vaardigheden , zoals lock picking , computerinbraak en een verscheidenheid van combat skills
" Call of Duty : Modern Warfare 2 " .

Uitgebracht in 2009 door Activision , " Call of Duty : Modern Warfare 2 " plaatst je in de schoenen van een speciale ops soldaat ingezet in anti - terrorisme missies over de hele wereld . Net als zijn voorganger , ' Modern Warfare ', het spel was een enorm kritisch en commercieel succes . Vanaf 2010 , het was de tweede - best - verkopende game in de geschiedenis in de VS van het spel multiplayer element was een van de belangrijkste selling points , met miljoenen gamers mee in en concurreren in een selectie van de spelmodi uit death - match te vangen de vlag .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe vindt mijn Tibia Account N…
·Hoe te Window Mode gebruiken i…
·Hoe om geld te verzamelen over…
·Hoe vindt My Minecraft Server …
·Hoe PC games met behulp van Ne…
·Hoe je Mah Jong Medley Play 
·Zoo Tycoon Hints 
·Hoe te FEAR Get : Extraction P…
·Hoe te Bot Namen in CSS Verand…
  Related Articles
Hoe om te doen Eerste Lijn Opknoping in …
Hoe maak je een First Line Verwijder ins…
Hoe op Auto - Spring de Eerste Lijn in W…
Hoe te converteren PFS : First Choice na…
Hoe de voettekst verbergen op de eerste …
Kan ik een voettekst alleen op de eerste…
Hoe maak je de eerste pagina nummer niet…
Hoe Page Numbers Verwijder op de eerste …
Hoe Word- document briefpapier maken met…
  Software Articles
·Hoe de Twitter Tab verbergen van de User…
·Hoe kan ik een penseel in GIMP Flip 
·Hoe kan ik een RMVB bestand 
·Hoe de Weighted Average Ruimte Bereken i…
·Hoe te DTS audio naar AC3 
·Hoe maak je een YouTube-video toe aan ee…
·Hoe te Mantis Mail Configureren 
·Hoe te openen RAR documenten in Windows 
·Hoe Songs Verwijder uit het iPod-softwar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com