Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe een PDF voor een 6 x 9 Trim opmaken
Portable Document Format ( PDF ) is een conversie -formaat wordt gebruikt om documenten te creëren , uit afdrukbare programma's of uit een lege PDF , die kunnen worden bekeken door iedereen met een PDF- programma lezen, zoals Adobe Reader . Terwijl een PDF schrijven programma is nodig om een PDF- document te maken , de kenmerken variëren met elke . Een gemeenschappelijk kenmerk bij de meeste PDF schrijven programma is de mogelijkheid om de trim van de PDF passen . De trim is de beoogde omvang van de gedrukte PDF nadat het overtollige weg wordt gesneden . Formatteren van een PDF voor een 6 x 9 trim, met behulp van het juiste programma , door het volgen van een paar stappen . Wat je nodig hebt
PDF schriftelijk programma
Toon Meer Aanwijzingen
Gebruik Adobe Acrobat

Download 1 en installeer een van de Adobe Acrobat -programma's op uw computer . Adobe Acrobat Pro , een populaire en dure (tot $ 399 ) PDF schriftelijk programma , wordt gebruikt in de stappen die volgen . Een gratis proefversie van de software is verkrijgbaar via de Adobe Systems website ( zie paragraaf Bronnen ) . De volgende stappen zullen ook voor de andere twee versies van Acrobat , Standard en Pro Extended . Kopen van 2

Open het PDF-document dat u wilt opmaken voor een 6 x 9 trim. Klik op de knop "Open " om het venster "Openen" dialoog te activeren . Gebruik de " Look in " drop-down naar de map waar het PDF-document wordt opgeslagen lokaliseren . Selecteer het PDF-bestand en klik op de knop "Openen" .
3

Ga naar het menu " TrimBox " . Klik op het menu " Document " en selecteer de optie " Pagina's bijsnijden " . Controleer de "Toon alle Boxes" optie in de linkerbovenhoek van de " Crop Pages" dialoogvenster . Gebruik het drop-down menu de optie " TrimBox " te selecteren . Gebruik de pijltjes naast de Boven, Onder , Links en Rechts marges in de sectie " Marge Control" op de 6 x 9 trimmen op basis van het formaat van het papier dat u gekozen set . Bijvoorbeeld, op een 8,5 bij 11 inch vel papier in " portrait " modus , de bovenste en onderste marges zou worden ingesteld op 1 centimeter , terwijl de linker en rechter zou worden ingesteld op 1,25 inch . Klik op de knop " OK " om het formatteren van een PDF voor een 6 x 9 versiering voltooien .
Met Foxit

Download 4 en installeer Foxit op uw computer . Foxit is een PDF schriftelijk programma dat veel van dezelfde functies als duurdere PDF schrijven van programma's , zoals Adobe Acrobat heeft , maar is aanzienlijk minder duur ( rond de $ 20 ) . U kunt de software downloaden van de Foxit website ( zie paragraaf Bronnen ) .
5

Open het PDF-document dat u wilt opmaken voor een 6 x 9 trim. Klik op de knop "Open " om het venster "Openen" dialoog te activeren . Gebruik de " Look in " drop-down naar de map waar het PDF-document wordt opgeslagen lokaliseren . Selecteer het PDF-bestand en klik op de knop "Openen" .
6

Access het dialoogvenster " Pagina's bijsnijden " . Klik op het menu " Organiseren" en selecteer de optie " Pagina's bijsnijden " . Gebruik de pijltjes naast de Boven, Onder , Links en Rechts marges in de sectie " Marge Control" op de 6 x 9 trimmen op basis van het formaat van het papier dat u gekozen set . Bijvoorbeeld, op een 8,5 bij 11 inch vel papier in " portrait " modus , de bovenste en onderste marges zou worden ingesteld op 1 centimeter , terwijl de linker en rechter zou worden ingesteld op 1,25 inch . Klik op de knop " OK " om het formatteren van een PDF voor een 6 x 9 versiering voltooien .
Gebruik PDFill

downloaden 7 en installeer PDFill op uw computer . PDFill is een PDF schriftelijk programma dat veel van dezelfde mogelijkheden als commerciële PDF schrijven van programma's , zoals Adobe Acrobat en Foxit heeft , maar is beschikbaar voor een gratis download . U kunt de software downloaden van de PDFill website ( zie paragraaf Bronnen ) .
8

Open het PDF-document dat u wilt opmaken voor een 6 x 9 trim. Klik op de knop "Open " om het venster "Openen" dialoog te activeren . Gebruik de " Look in " drop-down naar de map waar het PDF-document wordt opgeslagen lokaliseren . Selecteer het PDF-bestand en klik op de knop "Open "
9

Toegang tot de " Pagina's : Draaien Crop of Action " . Dialoogvenster . Klik op het menu " Document " en selecteer de " Pagina's : Crop of Actie Roteren" optie . Vink de optie ' Crop Box " . Gebruik de velden naast de Boven, Onder , Links en Rechts marges te typen in de waarden die nodig zijn om de 6x9 bekleding op basis van het formaat van het papier dat u gekozen set . Bijvoorbeeld, op een 8,5 bij 11 inch vel papier in " portrait " modus , de bovenste en onderste marges zou worden ingesteld op 1 centimeter , terwijl de linker en rechter zou worden ingesteld op 1,25 inch . Klik op de knop " OK " om het formatteren van een PDF voor een 6 x 9 versiering voltooien .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe PDF naar AZW converteren 
·Problemen met het niet kunnen …
·Hoe maak je een PDF- bestand v…
·Hoe kan ik converteren DWG naa…
·Hoe te OneNote exporteren in p…
·Hoe maak je een Windows- docum…
·Hoe iemand te houden van Cutti…
·Een Signed PDF geeft niet de h…
·Hoe je beveiligde PDF- bestand…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je meerdere afbeeldingen verwijderen…
·Hoe maak je een lege Gebruikersnaam in W…
·Hoe kan ik Norton Stop Het runnen van ee…
·Hoe maak je een krant met Microsoft Publ…
·Hoe te Gale Install 
·Hoe de Text Box opnieuw formatteren in I…
·Hoe te Realistische Scenes Maak in GIMP 
·Hoe te Trojware.Win32.Rootkit.Tdl3 Kill 
·Hoe maak je een professionele Collage Ma…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com