Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
Problemen Skype Sound Problemen
Skype is een VoIP ( Voice over Internet Protocol ) -applicatie die het internet gebruikt om te bellen en gebeld . De applicatie beschikt ook over instant messaging , video- conferencing en bestandsoverdracht . Als een Skype- gebruiker , kunt u incidenteel problemen ondervinden met uw geluid . Slechte geluidskwaliteit problemen kunnen optreden zijn onder andere een echo of delay . U kunt veelvoorkomende geluidsproblemen met Skype oplossen zonder de noodzaak om contact opnemen met technische ondersteuning of bezoek de onderneming de steun forum . Instructies
1

Controleer uw geluidsopties als je de andere persoon niet kan horen tijdens het gebruik van Skype . Klik op 'Extra' in het bovenste menu en selecteer " Opties ". Klik op "Geluiden " en druk op " Play This Sound . " Als je niet een geluid hoort , moet u de luidsprekers te controleren . Zorg ervoor dat de luidsprekers zijn aangesloten en niet op dempen . Kopen van 2

Controleer de instellingen van uw microfoon als de andere persoon u niet kan horen . Klik op 'Extra' in het bovenste menu en selecteer " Opties ". Klik op "Audio-instellingen " en spreek in de microfoon . Als het volume meter niet beweegt , controleer je microfoon. Zorg ervoor dat de microfoon is aangesloten op de computer en dat het niet is gedempt .
3

Controleer of de juiste luidsprekers en de microfoon zijn geselecteerd in Skype . Klik op 'Extra' en selecteer 'Opties'. Klik op "Audio-instellingen . " Als de juiste luidsprekers en de microfoon niet zijn geselecteerd , klikt u op het menu drop-down voor elk en klik op het juiste apparaat . Klik op "Apply " om uw instellingen op te slaan .
4

Verplaats de luidsprekers uit de buurt van de microfoon als je een echo merken tijdens gesprekken . Als de echo blijft en de andere persoon kan je stem horen echoën , download de nieuwste versie van Skype beschikbaar .
5

Sluit alle overbodige toepassing indien woorden klinken robot of er een vertraging . Taken die overmatig bandbreedte vereisen kunnen veroorzaken leiden tot Skype geluidsproblemen . Taken kunnen omvatten luisteren naar streaming muziek of downloaden van bestanden .

Test 6 je eigen geluid met Skype's sound test service. Klik op het tabblad "Contacten" en dubbelklik op " Echo /Sound Test service . " Volg de geautomatiseerde programma 's aanwijzingen om uw geluid goed te testen .

Previous: Next:
  Skype
·Hoe Hook Skype naar een Router…
·Hoe kan ik mijn webcam aan de …
·Werkt Skype Werk met Ubuntu ? 
·Ik kan niet naar mijn contacte…
·IPhone Skype crasht op Inlogge…
·Hoe maak je een Skype- gesprek…
·Hoe je Skype gebruiken voor Vi…
·Zo plaatst u een vooraf opgeno…
·Hoe je Skype herstellen 
  Related Articles
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
Microsoft Office Problemen oplossen 
Problemen met geluid invoegen in Word 20…
Word 2007 Template probleemoplossing 
Hoe een Sound Device voor Windows Media …
Sound Problemen met Windows Media Player…
Problemen met een Streaming Radio Window…
Hoe kan ik Windows Media Player Probleme…
Hoe kan ik Windows Media Player Sound He…
  Software Articles
·Hoe te Accounting Software gebruiken 
·Hoe te Mpeg 2 converteren naar DV 
·Hoe gebruik Excel om een hoeveelheid Mel…
·De nadelen van evolutionaire ontwikkelin…
·Excel technieken voor grote Spreadsheets…
·Hoe maak je een Brush Cursor Verandering…
·Hoe kan ik een Word- document en alle sp…
·Hoe de proefversie van Microsoft Office …
·Hoe te WINE verwijderen in Ubuntu 9.10 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com