Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Microsoft Office Problemen oplossen
Microsoft Office is het meest gebruikte suite met productiviteits- applicaties . Hoewel Office software pakketten variëren , op zijn minst van Microsoft Word , Excel en PowerPoint worden opgenomen . U kunt een aantal fundamentele problemen oplossen proberen voor elk van deze programma's als ze niet goed werken . Voor meer gedetailleerde informatie over uw specifieke probleem , kunt u de Microsoft Help & Support-website te gebruiken . Installatie Fouten

Als u een installatie fout met MS Office ondervindt , moet u uw computer te controleren op oudere versies van het programma . Verwijder deze bestanden uit " Add /Remove Programs" op uw computer en proberen om de software opnieuw te installeren . Om opnieuw te installeren , plaatst u de originele software in het cd /dvd-station . Volg de aanwijzingen van de wizard op het scherm voordat u de computer opnieuw op te starten .

Microsoft Office
kan ook niet goed installeren als u niet in staat om de juiste productcode in te voeren zijn . Zoek de productcode die op de disc mouw en de verpakking van het softwareprogramma . Als u kwijt de productsleutel of als het niet werkt , moet u contact opnemen met MS ondersteuning .
Opstartproblemen

Om oplossen start - up problemen voor Microsoft Office , moet u de Template ondersteuning binnen het programma te installeren . Selecteer de "Change /Remove Programs " optie onder " Add /Remove Programs " in het configuratiescherm . Selecteer uw versie van Office uit de bevolkte lijst en selecteer " Add /Remove Features . " Van " Aangepaste installatie ", gaat u verder naar kies " Wizards en sjablonen . " Na het vinden van het pictogram voor " Meer sjablonen en macro's , " select " Run All . " Zodra de Template ondersteuning is geïnstalleerd , kunt u deze openen door te klikken op het pictogram . Het hulpprogramma kan helpen de specifieke Office- programma is gestart door het opsporen van het probleem met behulp van speciale diagnostische instrumenten .
Office Diagnostische

Veel van de versies van Microsoft Office , met 2007 en hoger , hebben de Microsoft Office Diagnostic Tool . Onder het menu " Help" , klik op " Office Diagnostische " en vervolgens overgaan tot de optie "Start Diagnostics" . Als deze tool zoekt een probleem , zal het proberen om het probleem automatisch op te lossen. Als het niet lukt , zal het zorgen voor instructies over hoe u het probleem mogelijk oplossen . In sommige versies van MS Office , kunt u deze tool vindt u onder " Programma-opties . " U moet dan verder door het selecteren van " Resources " en " Diagnose ".

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik Give Word Art een z…
·Hoe maak je een voettekst vers…
·Hoe je automatisch Steek de Do…
·Hoe maak je een Cupcake te ver…
·Hoe te Dollar tekst uitlijnen …
·Hoe te kopiëren & plakken Fan…
·Hoe maak je een Doc in Word 20…
·Microsoft OneNote Tips 
·Bestand conversies : DOCX naar…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te configureren Tekst -naar-spraak i…
  Software Articles
·Waarom wordt mijn Windows Firewall uitsc…
·Hoe te verwijderen slag Vanuit Microsoft…
·Hoe om te doen Cumulatieve Gemiddelden i…
·Hoe te toetsen binden op UT3 
·Hoe maak je een foto Negatief in MS Word…
·Hoe kan ik een leerpad in Scootle Delete…
·Hoe te lezen PDF-bestanden op een Mac 
·Hoe maak je menu's met Maak Nero 
·Hoe te Avseq bestanden naar MP4 -bestand…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com