Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Wat is een ODP Extension ?
Het . ODP , of OpenDocument Presentation , wordt bestandsformaat gebruikt door OpenOffice.org ' s Impress presentatie tool . Vergelijkbaar met Microsoft 's PowerPoint-presentatie schepper , Impress bouwt multimedia presentaties met illustraties , animaties , tekeningen , grafieken en tekst . Gebruikers kunnen afspelen . ODP bestanden op vergaderingen of lezingen . OpenOffice.org presentatie -bestanden bevatten de meeste van dezelfde informatie die PowerPoint-bestanden te doen , maar ondersteunen niet alle dezelfde functies . Structuur in

De OpenDocument bestandsformaten
werden voor het eerst ontwikkeld door Sun Microsystems als deel van het bedrijf StarOffice suite. Zon later uitgebracht StarOffice als OpenOffice.org , een open - source office suite die proprietary Office mimicks Microsoft's . OpenOffice.org kan Microsoft bestandsformaten en vele andere merkgebonden bestanden te openen , maar doet het het beste in zijn eigen formaat , met inbegrip van . ODP . De huidige versie van het . ODP -indeling is ontwikkeld door de Organisatie van Structured Information Standards of OASIS , en is gebaseerd op XML of Extensible Markup Language .
. ODP Versus . PPTX
< br

Bestanden in . ODP -indeling > bevatten de meeste van dezelfde informatie als hun PowerPoint- tegenhangers , maar Impress staat niet toe allemaal dezelfde kenmerken . Bijvoorbeeld, sommige in-en uitgang animaties in PowerPoint 2007 niet goed in OpenOffice.org laden , en worden vervangen door verschijnen /verdwijnen animaties bij het opslaan in het nieuwe formaat . Impress ontbreekt ook geluiden overgang en ActiveX-besturingselementen . Bedrijven gebruiken de OpenOffice.org -suite en zijn . ODP -indeling bij deze speciale functies zijn niet van belang , of als OpenOffice.org ' s lagere kosten maken het een meer kosteneffectieve keuze dan proprietary presentatieprogramma's zoals PowerPoint .
Curricula Compatibel

Omdat het . ODP -indeling is open source , office suites andere dan OpenOffice.org kan gebruiken . Het . ODF -formaat werkt in StarOffice , een bedrijfseigen office suite ook geproduceerd door Sun Microsystems voordat het werd overgenomen door Oracle , evenals OpenOffice.org vorken zoals LibreOffice en NeoOffice . KOffice en de bijbehorende Calligra Suite zijn open - source office suites niet gebouwd op OpenOffice.org bases die ook de . ODP -indeling gebruiken . Deze bestanden werken ook in de Zoho Office Suite , een web - based applicatie ,
SoftMaker Office en Microsoft Office 2007 SP2 en hoger voor Windows .
Overwegingen

Hoewel het . ODP -indeling moet voldoen aan de oorspronkelijke OASIS specificaties , deze specificaties zijn relatief losse en niet een aantal belangrijke factoren te definiëren . Dit betekent dat er verschillende toepassingen die de . ODP specificatie kan produceren iets anders . ODP bestanden . Een . ODP -bestand openen vanuit een programma in een andere presentatie maker kan resulteren in lichte veranderingen aan het uiterlijk en de functionaliteit .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Kan ik Sla de proefversie van …
·Hoe schrijf je een PPT Book 
·Hoe maak je een PPT Online bek…
·Hoe om muziek naar een foto-cd…
·Hoe je PPS bestanden Kopiëren…
·Microsoft Live Meeting 2007 Tr…
·Hoe te Cellen Inklapbare maken…
·Hoe te gebruiken Captivate 
·Proshow Tutorial 
  Related Articles
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe u informatie toevoegen Na een eindno…
Hoe te springen om een Endnote in Word 
Hoe maak je een koptekst in een OpenOffi…
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Het creëren van een Open Huis Flier Tem…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
  Software Articles
·Microsoft Word Perfect Tutorial 
·Hoe software backup op een externe schij…
·Word 2007 kan een tekstvak niet Delete 
·Hoe te Free Antivirus programma's instal…
·Hoe uw computer programma's Backup 
·Hoe link naar andere dia's in Microsoft …
·Office 2003-2007 Conversie 
·Hoe maak je een Virus Scan opstartdisket…
·Hoe je sjablonen gebruiken voor Premiere…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com