Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Verhuizen Excel-gegevens naar een PowerPoint-presentatie
Microsoft Excel is een handige rekenwerk programma waarmee u naar de lijst gegevens , doe berekeningen , en creëren van een aantrekkelijke grafieken om je bevindingen te tonen . Een van de beste manieren om de gegevens die u hebt gecompileerd in Excel te verdelen is met een PowerPoint-presentatie . Omdat beide van deze programma's zijn geïntegreerd met elkaar als een onderdeel van het Microsoft Office -pakket is het heel gemakkelijk om deze gegevens over te dragen van Excel naar PowerPoint met behulp van eenvoudige " kopiëren en plakken " commando . Kopiëren en plakken gegevens Lijsten

Open beide programma's en bewegen een bedrijf van numerieke of tekstgegevens door het selecteren van de Excel- kolommen die gegevens bevatten, met je muis . Klik op " CTRL + C " om het te kopiëren en vervolgens " CTRL + V " in PowerPoint te plakken op een dia . De Excel-opmaak zal hetzelfde blijven in PowerPoint . Niet alleen kunt u de gegevens naar de PowerPoint-presentatie plakt , kunt u ook de Excel- gegevens te bewerken ( toevoegen, verwijderen, wijzigen ) rechts binnenkant van het programma PowerPoint .

Als alternatief kunt u ook slepen en neerzetten informatie van Excel naar PowerPoint . Open Excel op de ene helft van je scherm en PowerPoint op de andere . Selecteer de gegevens met je muis vervolgens de muisaanwijzer op de onderkant van de geselecteerde gegevens totdat je cursor verandert in een afbeelding met vier pijlen omhoog , omlaag, naar rechts en links . Klik en houd de cursor , sleep het dan over aan uw PowerPoint- scherm . Echter , met deze methode heb je niet dezelfde goed gedefinieerde kolommen als met de copy - and- paste methode .
Kopiëren en Plakken Grafieken

U kunt kopiëren en plakken grafieken van uw Excel-bestand op vergelijkbare wijze. Het enige verschil is dat je moet op de rand van het diagram om het te selecteren , vervolgens kopiëren naar uw klembord . Bewegen op naar PowerPoint en plak het in zoals het is.
Opmerking over positioneren van uw Gegevens

Een uitdaging die je zou kunnen hebben is hoe te positioneren en regelen de gegevens in van uw PowerPoint-presentatie . Grafieken zijn vrij gemakkelijk te plaatsen - je kunt ze gewoon re-size hen en te verplaatsen naar links , rechts of midden van de dia . Maar als je een lange file vol numerieke gegevens , zoals een lijst van statistieken , die is niet van plan om comfortabel te passen op een standaard 7,5 bij 10 inch dia . Je hebt om te kiezen tussen een kort segment van de gegevens die je voelt is het belangrijkste om te laten zien op uw PowerPoint-dia , of kopiëren en plakken delen van de lijst gegevens naar afzonderlijke dia's .
< br >

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je van sectie-einden …
·Hoe te gebruiken PowerPoint ma…
·Hoe maak je een item Scannen n…
·Hoe kan ik muziek toevoegen in…
·Hoe maak je een kompas behulp …
·Hoe maak je een storyboard in …
·Hoe kan ik een Photo Story con…
·Hoe maak je een PowerPoint- ma…
·Hoe PowerPoint converteren naa…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Mail Merge gege…
Hoe je verloren gegevens in Windows XP h…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe Word- bestanden converteren naar Exc…
Hoe naar MS Excel converteren naar PHP 
Hoe maak je een Excel- document converte…
Hoe maak je een gescand document omzette…
Hoe kan ik Excel Informatie converteren …
Hoe kan ik een Excel 2007- bestand conve…
  Software Articles
·Definitie van een Screensaver 
·Aanwijzingen voor het maken en samenvoeg…
·Photoshop Tutorial over grafisch ontwerp…
·Over de geschiedenis van Flash Animation…
·Hoe Is Drupal gebouwd? 
·Alternatieven voor Screen Capture 
·Hoe kan ik DRM uitschakelen in Windows M…
·Mac OS X Leopard Tutorials 
·Wat is de extensie P5P ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com