Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Photoshop Tutorial over grafisch ontwerpen
Grafisch ontwerp neemt vele vormen aan , en het is duidelijk overal , of je nu op zoek bent naar de verpakking van een doos cornflakes , het logo van een T-shirt bedrijf of de lay-out van een tijdschrift . Laat Adobe Photoshop helpen wat grafische vormgeving basics te pakken en zelfs een paar industrie geavanceerde trucs . De Photoshop grafische software biedt tools en opties om uw eigen mini grafisch ontwerp studio of u nu vanaf nul of al bezig met een beeld geworden . Instructies

Open Photoshop 1 , klikt u op het menu " File " en selecteer " Nieuw . " Typ " GraphicDesign " in het vak "Naam" . Stel de gewenste afmetingen van het ontwerp canvas , zoals " 11 " en " 8.5 " in de respectievelijk " breedte " en " hoogte " in. Selecteer de "duim " opties voor elk. Klik op de knop " OK " om het ontwerp canvas te openen . Kopen van 2

Kies een kleur voor het eerste deel van het ontwerp door te klikken op de links bovenaan plein van de " Color Picker " aan de onderkant van de " tools" venster aan de linkerkant van het scherm . Klik op "OK . "
3

Klik op de functie " Brush " , die eruit ziet als een penseel in het midden van de " Tools" venster . Plaats de borstel op het canvas en teken een ontwerp, zoals een bloem of een smiley gezicht .
4

Selecteer een van Photoshop opgenomen vormen om toe te voegen aan het ontwerp en het maken van het ontwerp inspanning minder werk door met de rechtermuisknop te klikken de functie " Shape " , die kan lijken op een lijn , grijze ster , grijze cirkel of grijze rechthoek in de buurt van de bodem van de " tools" venster . Klik op " Custom Shape Tool " van de fly - out menu .
5

Open het menu " Shape " aan de bovenkant van het werkgebied . Kies een vorm voor de grafische vormgeving , zoals een gloeilamp of dierlijke poot . Klik in het vak ' Kleur ' en kies een kleur . Plaats de cursor op het doek , klik en sleep om de vorm te vormen .
6

tekst toe aan het ontwerp door te klikken op de "T " symbool voor de functie " Type" op het " Tools" venster . Selecteer een lettertype , kleur en grootte van de tekst in de werkbalk aan de bovenkant van de pagina . Klik op het canvas en typ een slogan , bedrijfsnaam of andere informatie .
7

wijzigen van een bestaand grafisch ontwerp door te klikken op het menu " File " en selecteer "Open . " Blader naar het ontwerp en dubbelklik erop om het te openen op de Photoshop- canvas . Trek de " Filter" menu en experimenteren met de verschillende ontwerp-opties , zoals het maken van het ontwerp lijkt alsof het is gemaakt van neonbuizen , chroom , aquarel of mozaïek.
< Br >

Previous: Next:
  Photoshop
·Photoshop CS Ongeldige Persona…
·Hoe maak je een portret Hebben…
·Hoe maak je van een antieke fo…
·Hoe te Glossy Plastic tekst in…
·Hoe kan ik een aangepaste Patr…
·Hoe naar JPG te Transparante G…
·Hoe maak je Color Pixels Met P…
·Hoe een Background Layer in Ph…
·How To Paint Met Photoshop Ele…
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Hoe te Math Schrijven op een tekstverwer…
Afdrukken op indexkaarten gebruiken Open…
Hoe kan ik HTML gebruiken op de PalmOne …
Hoe te Borders verdienen op visitekaartj…
Hoe te Etiketten op de computer afdrukke…
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je visitekaartjes op Windows Vi…
  Software Articles
·Tutorial over Airbrushen in Photoshop 
·Hoe kan ik coderen MS Word ? 
·Hoe kan ik een Pen Point in Illustrator …
·Hoe voeg ik een woordenboek in Open Offi…
·Hoe te Plugins in de Florida Studio Inst…
·Hoe krijg ik Metallic Kleuren voor GIMP …
·Het wijzigen van de kleur van de tekst i…
·Hoe te Land Met Gimp Zorg 
·Hoe te Bullets invoegen Into WordPress 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com