Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Soorten connectoren in PowerPoint 2007
Microsoft PowerPoint 2007 kunt u vele vormen toe te voegen aan uw presentatie dia's , waaronder rechthoeken , vierkanten , cirkels en ovalen . Om de relatie tussen twee vormen te definiëren , kunt u een lijn die ze verbindt voegen . Deze lijn heet een connector en blijft , ook al beweegt een van de vormen of beide naar een andere locatie op de dia . PowerPoint biedt drie soorten aansluitingen : recht , elleboog en gebogen . Rechte Connectors

Koppelplaten koppeling twee PowerPoint vormen
behulp van een rechte lijn of pijl . PowerPoint biedt drie soorten rechte connectoren : Line , Single Pijl en dubbele pijl . Gebruik een lijn naar een gelijkwaardige relatie , een enkele pijl te tonen aan een one -way relatie en een dubbele pijl te tonen aan een twee - weg relatie tonen . Rechte connectoren zijn het meest handig in combinatie met vormen die naast elkaar geplaatst - horizontaal of verticaal . Linking verschillende verwante vormen is een goed voorbeeld van hoe de lijn connector gebruiken .
Elbow Connectors

Elbow connectors koppeling twee PowerPoint vormen
behulp van een schuine lijn of pijl . Vergelijkbaar met de manier waarop je arm buigt bij je elleboog , een haakse connector buigt in een hoek te vormen in plaats verbinden van het aansluiten van hen dwars . PowerPoint biedt drie soorten elleboog connectoren : Elbow Connector , Elbow Pijl Connector en Elbow Dubbelklik Arrow Connector . Gebruik een haakse connector als de shapes die u wilt verbinden niet parallel . Bijvoorbeeld , kon u de Elleboog Pijl Connector gebruiken om vormen die in verschillende gebieden van een dia die een sequentie of proces illustreren verbinden .
Gebogen Connectors

gebogen connectoren koppelen twee PowerPoint vormen met behulp van een vrije vorm lijn of pijl . PowerPoint biedt drie soorten gebogen connectoren : Gebogen Connector , Gebogen Pijl Connector en gebogen dubbele pijl Connector . Gebogen connectors zijn nuttig op dia's met meerdere vormen waar een rechte aansluiting kan overlappen of tekst belemmeren . Bijvoorbeeld , als uw dia bevat diverse kringen beeltenis taken die interconnect , zou je de gebogen dubbele pijl Connector gebruiken om deze relatie te vertegenwoordigen.
Behulp Connectors

invoegen een aansluiting tussen de twee vormen op een PowerPoint-dia , klikt u op de " shapes " knop op het tabblad "Invoegen " . Selecteer de connector die u liever uit de sectie " Lines " in het " Shapes " gallery . Onderbreek uw muis over de eerste vorm die u wilt verbinden . Een reeks kleine rode puntjes , genaamd aansluitpunten , verschijnen rond rand van de vorm . Ga met je muis van een punt op de eerste vorm van verbinding met een punt op de tweede shape verbinding om uw verbinding te vormen . Om een connector te verwijderen , selecteert u deze met uw muis en druk op de toets " Delete" op uw toetsenbord .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een PowerPoint-dia…
·Hoe kan ik een overschreven Po…
·Hoe je aangepaste thema's voor…
·Hoe maak je een animatie in Po…
·Hoe te Gidsen Voeg in PowerPoi…
·Hoe te voegen een YouTube film…
·Hoe maak je een Excel -werkbla…
·Wat is het verschil tussen Pow…
·Hoe te Shockwave -bestanden em…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·Simultane effecten in PowerPoint 
·Hoe je Sims 3 Screen Scheuren op de PC F…
·Een tutorial voor Access 2007 Rapporten 
·Afstand vector protocollen 
·Hoe kan ik een Word- Lock Doc 
·Hoe om audio op een PC Capture 
·Hoe maak je een drop - down lijst in Acc…
·Navigeren Op de Boom met MS SQL 
·Hoe maak je een PDF-bestand Paint 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com