Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe te Gidsen Voeg in PowerPoint
Uw PowerPoint-presentatie , een verzameling van elektronische dia's , kan worden gevuld met feiten en cijfers , datapunten en andere informatie , maar als je enige vorm van afbeeldingen, zoals foto's , logo's of schetsen te gebruiken , je zult willen ervoor zorgen dat ze juist uitgelijnd zijn . Hoewel PowerPoint niet automatisch uitlijnen van objecten , het biedt gidsen , vergelijkbaar met real-life heersers , in uw presentatie te gebruiken . Houd uw beelden opgesteld voor een meer georganiseerde en gestroomlijnde presentatie uitstraling . Instructies

Open PowerPoint 1 . Een nieuwe , lege presentatie met een dia wordt gestart op het scherm . Om gidsen voor een bestaande PowerPoint voegen , klikt u op het tabblad "Bestand " , klik op "Open " en blader naar de presentatie . Dubbelklik op het bestand , die opent in de PowerPoint hoofdscherm . Kopen van 2

Klik op het tabblad "Home " aan de bovenkant van het scherm . Klik op de " Arrange " knop aan de rechterkant van de werkbalk /lint onder het tabblad .
3

Klik op de " Lijn "-optie in het drop - down menu . Klik op de " Grid Settings " optie om de kleine " Grid en Gidsen " te openen venster .
4

Controleer de " Weergave tekening gidsen op het scherm " vakje onder het hoofdstuk " Guide-instellingen " van het venster . Om altijd gidsen tonen , klikt u op de "Set as Default " knop . Klik op de knop " OK " om de " Raster en Hulplijnen " venster te sluiten en terug te keren naar de belangrijkste PowerPoint -scherm met een verticale en horizontale hulplijn op zijn plaats .
5

Move gidsen om uw favoriete gebied van de dia , zoals het plaatsen van de verticale geleiding door de linker marge , door met de muis uw cursor over de gids, te klikken en deze op zijn plaats te slepen . Gidsen zijn niet verplicht te worden gelaten in hun midden - van - de - glijbaan positie .
6

Sleep objecten op de dia aan te sluiten bij de gidsen als preferred .
7

Voeg een extra soort gids voor de dia door te klikken op het tabblad " View " en het vakje " Ruler " op het midden van de werkbalk /lint. Een verticale en horizontale liniaal wordt weergegeven in het hoofdvenster van het scherm . Deze worden niet afgedrukt of te tonen met de diavoorstelling. Sleep de richtlijnen in de exacte plaats met de hulp van inch en centimeter markeringen van de heerser .
8

Verwijder heersers van het scherm door het vinkje het vakje " Ruler " op het tabblad " View " . Verwijder gidsen van het scherm door het vinkje de " display tekening gidsen op het scherm " vakje op het " Align ", " Grid Settings " en " Grid en Gidsen " ramen.

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe te Paragrafen Get to Fly i…
·Hoe om tekst te bewerken in Po…
·Hoe een bestand in PowerPoint …
·Hoe u PowerPoint-presentaties …
·Hoe maak je tekeningen in een …
·Hoe te Toevoegen Clip Art en f…
·Hoe PowerPoint 2003 Slide tite…
·Hoe maak je een sjabloon in Po…
·Hoe te Trainer Opmerkingen Geb…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is Norton Recovery Tool ? 
·Verbinding maken met Microsoft Access-da…
·Hoe je Nero 7 Get to Burn op 4X 
·Hoe te Toernooi Brackets Teken in Micros…
·Hoe Video Transfer naar computer met een…
·Hoe maak je een virus te bevestigen op X…
·Hoe maak ik een MP3 CD gebruik maken Rea…
·Hoe de Windows Movie Maker verwijderen i…
·Hoe te MIDI Wijs in Logic 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com