Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Simultane effecten in PowerPoint
Voor de meeste Microsoft PowerPoint experts , het onvermogen van het programma om gelijktijdig effecten , zoals video en audio , spelen is een overlast. Echter , er zijn verschillende software-applicatie plug - ins die kunnen helpen u deze handeling uitvoert . Presentaties kunnen nu worden uitgebreid met deze kenmerken om de PowerPoint-presentatie levendiger te maken , boeiende en onderhoudende . Plug - Ins

PowerPoint
ondersteunt momenteel geen gelijktijdige audio -en video-feeds op haar programma . Echter , Microsoft maakt voor derden goedgekeurde leveranciers om " plug - ins " die zijn stukjes software die kan worden toegevoegd aan PowerPoint om nieuwe mogelijkheden te creëren . U kunt een plug - in te installeren door de aankoop en het downloaden van haar website . Een voorbeeld is Wondershare PPT2Flash Pro waarmee de gebruiker om programma's in Flash uitgevoerd . Presenter door Articulate is een andere plug-in die kan verbeteren PowerPoint .
Mogelijkheden

Na het installeren van een plug - in , zal het programma PowerPoint moeten verbeterde mogelijkheden om effecten tegelijk draaien . Echter , de mogelijkheden verschillen van de plug-in om plug-in . De nieuwe mogelijkheden zullen blijken uit de product beschrijving op haar website . Echter, zodra de software is geïnstalleerd , wordt een nieuw tabblad weer te geven met alle mogelijkheden . Bijvoorbeeld , kan het tabblad hebben knoppen waaronder " Insert Audio , " "Record vertelling , " " Insert Flash " of andere opties .
Flash-formaat

veel van de plug - ins gebruiken het Flash-formaat om gelijktijdige effecten te creëren . Zodra de plug - in is geïnstalleerd , klikt u op de knop in het nieuwe tabblad , blader naar het Flash-bestand of andere media af te spelen bestand en plaats deze in het programma op de juiste dia .
gelijktijdige werk

Microsoft PowerPoint
heeft de mogelijkheid om gebruikers in staat om gelijktijdig te werken met collega's op verschillende computers uit te voeren . Dit vereist echter ook verbeterde functionaliteit in de vorm van een Microsoft SharePoint Foundation draait op de server van het bedrijf achter de firewall . Dit programma is vooraf geïnstalleerd met Microsoft Lync en Office Communicator , zodat de gebruikers gemakkelijk kunnen samenwerken aan een project .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een Tab karakter i…
·Hoe je het sneeuwen maken op e…
·Hoe je JPG -bestanden uitpakke…
·Hoe te Invoegtoepassingen wijz…
·Hoe maak je Color typemachines…
·Hoe effectief te gebruiken Pow…
·Hoe te verwijderen PowerPoint …
·Training PowerPoint-presentati…
·Hoe je afbeeldingen kunt invoe…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Wat is de extensie CbI ? 
·How to Get Rid van een McAfee Expiratie …
·Hoe maak Foto ID's 
·Hoe naar Stap en herhalen in InDesign 
·Hoe wordt Microsoft Excel gebruikt in be…
·Hoe te converteren MP4 naar DPG 
·Hoe maak je een Nest Max Verklaring 
·Hoe de Voorkomen van een nummer of een t…
·Hoe maak je een bibliotheek Catalog Zorg…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com