Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Eenvoudige Photoshop Technieken
Zelfs een complex stukje software zoals Adobe Photoshop CS5 bevat eenvoudige technieken voor het bereiken van effectieve resultaten . Laat geen diepte en kracht van het programma u af te schrikken van het bewerken van een afbeelding of het bouwen van een composiet . De meest ervaren Photoshop- gebruikers zijn de eerste om toe te geven dat er altijd meer van Photoshop te leren - en dat zelfs beginners kunnen nuttig basics volbrengen . Om uw reis te beginnen naar Photoshop meesterschap , krijgen een aantal eenvoudige technieken onder je riem , zodat u uw beeldbewerkingsprogramma vaardigheden kan bouwen . Navigeren in Bestanden

Elke keer dat je hebt om je handen te nemen van je toetsenbord om je muis of ander aanwijsapparaat gebruiken, dat u langzamer dan naar beneden . Photoshop bevat sneltoetsen voor zowat alles, van het selecteren van gereedschappen te bewegen in uw document . Probeer het gebruik van deze sneltoetsen om de snelheid van uw werk . Druk op " Control" ( Windows ) of ' Command ' ( Mac ) en de toets " + " om in te zoomen dichter , ruil de " + " voor een " - " om uit te zoomen . Gebruik de " Page Up " en " Page Down " toetsen om omhoog omlaag te scrollen en in uw venster bestand , het toevoegen van de toets " Control" ( Windows ) of de toets " Command " ( Mac ) om horizontaal navigeren .
< br > selecties maken

U kunt twee fundamentele keuzes met je handen op het toetsenbord te maken . Ten eerste , er is "Ctrl - A " ( Windows ) of " Cmd - A ' ( Mac ) , die de hele breedte en hoogte van uw bestand selecteert . Ten tweede , kunt u alles met het toetsenbord ongedaan te maken , ook met " Ctrl - D ' ( Windows ) of " Cmd - D ' ( Mac ) . Wanneer de functie " Marquee " actief is , kunt u een actieve selectie gebied met behulp van de pijltjestoetsen te bewegen , het toevoegen van " Shift " om de afstand te vergroten uw selectie gebied wordt verplaatst naar 10 pixels in plaats van slechts een . Dat is de selectiegrens je beweegt , niet de pixels in de afbeelding .
Behulp Type

beginjaren van Photoshop , als je eenmaal het type toegevoegd aan je afbeelding , kon je niet bewerken. Today's Photoshop houdt soort leeft in bewerkbare lagen met meerdere opties voor grootte , kleur , en meer , inclusief de mogelijkheid om een deel van een woord stilistisch verschillend van de rest van maken . Om de functie " Type" te activeren , druk op de " T"- toets op uw toetsenbord en klik in uw document lay-out. U kunt tekst en druk op " Enter " of " Return " te dalen tot een andere lijn , dan is doorgaan met typen . Photoshop maakt automatisch een tekstlaag voor uw tekst . U kunt de functie " Verplaatsen " kiezen door op de " V " en gebruik de pijltjestoetsen om je tekst duwtje in de juiste positie . Selecteer het gereedschap " Type" opnieuw met de toets " T " , sleep uw cursor door uw tekst aan alle of een deel van het te selecteren en te veranderen zijn attributen . Experimenteer met de lettertypen geïnstalleerd op uw computer om te zien welke je wilt . U kunt kiezen ze met behulp van het " karakter" paneel of het " Options Bar " aan de bovenkant van je scherm . Tekengereedschappen
Schilderkunst

Photoshop
zijn niet alleen voor het toevoegen van penseelstreken en potloodlijnen aan uw imago . Je kunt een heleboel dingen in Photoshop , met inbegrip van selecties en maskers te schilderen , zo vertrouwd te raken met de functie " Penseel " helpt u andere delen van de Photoshop -interface gebruiken . Druk op de toets " B " om toegang te krijgen tot de normale brush tool , klik op een plek van verf te plaatsen of klik en sleep om een penseelstreek te tekenen . De voorgrondkleur in je gereedschapskist definieert het schilderij kleur . Klik op de voorgrond verf kleurstaal om het ' Color Picker ', waar u de componenten van kleur met behulp van verschillende kleuren modes kan veranderen . Bijvoorbeeld , " HSB " scheidt kleur in kleurtoon , verzadiging en helderheid , zodat u de kleur zelf los van hoe zuiver het is en hoe licht of donker het is te selecteren .
< Br >

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je Photoshop Scripts schri…
·Glas - vel effecten in Photosh…
·Hoe je Photoshop Purple Smoke 
·Hoe te Laagmaskers in Photosho…
·Hoe te Karikaturen maken met A…
·Hoe kan ik een video in Photos…
·Hoe je tekst toevoegen aan een…
·Hoe om tekst te kopiëren van …
·Hoe te Smooth Waterfalls Photo…
  Related Articles
Hoe maak je een eenvoudige tabel in Word…
Hoe te Uitsnede Type in Photoshop 
Hoe een eenvoudig Record Maak tot samenv…
Eenvoudige Tekstverwerking Oefeningen 
Essentiële Word Processing Techniques 
Verf Mix Effect in Photoshop 
Hoe maak je een eenvoudige Personal Comp…
Hoe je Photoshop Caches Delete Met Clean…
Hoe kan ik Feather een foto in Photoshop…
  Software Articles
·Mijn Plaatselijke Concepten Heb Broken L…
·Hoe te Field Codes bekijken in Word 2007…
·Hoe te Labels gebruik OpenOffice Merk 
·Hoe je links in Excel bijwerken 
·Wat is de extensie NV2 ? 
·Hoe maak je een selectie in Microsoft Ex…
·Hoe je MP3's zoeken in iTunes 
·Hoe PDF naar AZW op een Mac 
·Hoe maak je Lotus Organizer gebruiken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com