Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe zet ik een Foto in een schilderij op Photoshop ?
Photoshop biedt ongelooflijke mogelijkheden voor het manipuleren van foto's . Sommige schilderij effecten vereisen ervaring met verschillende tools en functies in het programma , maar u kunt een foto omzetten in een schilderij in een of twee klikken als u kiest eenvoudige opties . Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van filters , die meerdere schilderen stijlen verschaffen en de eenvoudigste manier om een ​​schilderij maken van een foto in Photoshop . Instructies
1

Open het bestand door te kiezen voor " File ", "Open " en het bestand te selecteren uit zijn map . Kopen van 2

Klik op het menu " Filters" in het menu bar aan de bovenkant van je scherm . Beweeg over de categorie ' artistieke ' , en een grote verscheidenheid van filter keuzes zal verschijnen .
3

Klik op " Aquarel . " Een doos wordt geopend , het laden van uw imago en opties voor het filter . Selecteer een " Penseeldetail " waarde . Hoe lager dit getal , hoe meer verduisterde de details van uw foto zal worden. Het kiezen van een hogere "Shadow Intensity " zal het beeld donkerder en daling gegevens in zijn schaduw . Het verhogen van de optie " Texture " zal maken lijnen meer uitgesproken . Als u deze controles aan te passen , zal de voorvertoning in de doos automatisch weerspiegelen de veranderingen .
4

Kies " Klodder " van de " artistieke " filter categorie voor een meer vlekkerig verf effect . " Brush Size " en " Scherpte " wordt aangepast langs een schaal . Klik op " Brush Type" uit het drop - down menu . Dit zorgt voor variaties in de waarde en de dikte van de verf applicatie.
5

Selecteer de " Paletmes " onder " Artistieke " filters voor een ruwere verf effect . Een lage waarde in " Stroke Size " zal nauwelijks invloed hebben op de foto , terwijl een groot aantal zal abstracte de foto in een paar eenvoudige vormen . Pas de ' Stroke Detail " en " Zachtheid " langs de glijdende schaal voor detail hoeveelheid en scherpstelling te wijzigen .
6

Selecteer " Onderschildering " van de " Artistieke " filters voor een zwaar gemanipuleerde uitstraling . Dit zal de foto in een onderschildering wiens textuur kunt u kiezen transformeren , jute en canvas zijn twee voorbeelden . Pas de " Penseelgrootte " en " Texture Coverage " voor detail controleren . Selecteer de frequentie van de structuur met " Scaling " en hoe uitgesproken het is met "Hulp . " Kies de richting van de gesimuleerde licht uit het drop - down menu .
7

Klik op " OK " aan de bovenkant van de doos nadat u een van deze filters voor uw lak effect hebben gekozen . De box zal sluiten , en de transformatie zal worden toegepast op uw foto . Sla het bestand op te committeren aan de veranderingen .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te faceshop installeren in…
·Hoe maak je een foto maken in …
·Hoe maak je een 3D Sphere verd…
·Hoe maak je een foto met Photo…
·Hoe te Overbelichte Afbeelding…
·Hoe je Photoshop een uitnodigi…
·Hoe om tekst te Outline in Pho…
·Photoshop Tutorial over grafis…
·Hoe maak je een Green Screen i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe een PDF- afdruk van een hand-out For…
·Hoe te PestPatrol verwijderen 
·Hoe te Animatiefilms maken met een softw…
·Het automatisch laden Automatische spell…
·Hoe kan ik een MP3 Video 
·Hoe te veranderen van een hyperlink Kleu…
·How to Get Rid van Malware Trojan Virus 
·Hoe maak je een FLV -bestand te zetten i…
·Hoe te verwijderen Antivirus Escan 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com