Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
After Effects Shatter in Photoshop
Photoshop niet een effect dat automatisch een verbrijzelen invloed op de manier waarop Na Shatter commando Effects ' heeft wel . U kunt echter een vergelijkbaar resultaat bereiken door het handmatig creëren van een verbrijzelen animatie . Doen dat met een aanpak die Photoshop selectie gelaagdheid gereedschappen , gecombineerd met zijn animatie tools gaat . Laad afbeelding naar Shatter

De shatter effect vereist een beeld dat u wilt breken , dus je eerste taak is om een ​​afbeelding te laden in Photoshop . Gebruik opdracht Open het menu Bestand voor deze taak . Klik op deze opdracht , navigeer naar en dubbelklik op een beeld dat u wilt verbrijzelen maken , zoals een stenen muur of een drinkglas .
Zorg Afbeelding Fragmenten

na het laden van een afbeelding te verbrijzelen , breken de afbeelding . Gebruik handmatige selectie van Photoshop voor dit , zoals rechthoekig selectiekader of veelhoek lasso . De laatste tool is ideaal voor het creëren van een verbrijzelen effect omdat het laat je creëert shatter fragmenten met elke vorm die u wilt . Dat gereedschap te breken uw beeld, dat het verbrijzelen animatie zal initiëren . Klik op de " Tools" -paneel pictogram vorm van een polygoon met vijf scherpe punten aan Polygon lasso draaien . Klik op de afbeelding , sleep vervolgens een korte afstand en klik nogmaals om een rand van een polygoon selectie streek vormen. Blijven klikken en te slepen om een polygoon te maken met een grillige , onregelmatige vorm , en dubbelklik op de muis om de selectie te voltooien .
Move Fragmenten

Eenmaal u een beeld -fragment dat u wilt animeren , verplaatsen locatie het fragment op het doek heeft geselecteerd. Dit maakt het fragment lijken te bewegen door zelf wanneer u de animatie af te spelen . Om het fragment te verplaatsen na het selecteren van het, houdt u "Control ", klik en sleep op het fragment om het te verplaatsen . Loslaten " Control" en de muisknop ingedrukt om de verhuizing te voltooien . Na het leren hoe te maken en te bewegen een fragment met " Polygon lasso , " maak fragmenten van de rest van je afbeelding . Verplaats alle fragmenten slechts een korte afstand , om ervoor te zorgen uw verbrijzelen animatie niet te snel te spelen .
Maak Snapshot

Zorg ervoor dat je een voldoende aantal snapshots voor het verbrijzelen animatie . Als u wilt dat uw animatie te spelen met 24 frames per seconde en willen ter waarde van animatie vijf seconde is , moet u 120 snapshots te maken . Echter , te beginnen met een kortere animatie om het versplinteren effect bekijken . Maak minstens 15 snapshots van het gefragmenteerde beeld , met behulp van Polygon lasso om de fragmenten te bewegen iets na elke snapshot . Draai de snapshots in animatie frames met behulp van gereedschappen het deelvenster Animatie is . Klik op de knop in de rechterbovenhoek van dat panel om een ​​lijst met opdrachten weer te geven , klik op de " Make frames uit lagen " commando . Speel je shatter animatie door te klikken op " > " knop de " Animation" paneel .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te isoleren Kleuren in Pho…
·Hoe naar Gold Text Maak in Pho…
·Hoe te Photographs in Photosho…
·Hoe te Gedownloade Penselen in…
·Photoshop Scenery Tricks 
·Hoe te Fonts installeren in Ph…
·Webpagina's maken met Photosho…
·Hoe kan ik een foto naar Carto…
·Hoe maak je een Doorkijkmodel …
  Related Articles
Hoe u informatie toevoegen Na een eindno…
Visio 2003 installeren Na Office 2007 
Hoe je documenten in Word Na een systeem…
Hoe te Cool Text Effects Creëren 
Corel Tekst Effecten 
Hoe te Terugkeren naar een Word- documen…
Tekst Effecten in Word 2007 
Hoe te vermijden een lege pagina afdrukk…
Hoe de Paragraaf Breaks in Word 2007 Ver…
  Software Articles
·Hoe te Tracks Scheid op een CD met alle …
·Hoe je Gebruikers in Quickbooks Beheer A…
·Hoe Trend Micro Reageert een virus 
·Hoe maak je een Media Shout script naar …
·Hoe maak je een PDF als een fax verzende…
·Hoe te Veritas Backup Exec op Vista 
·Hoe maak je een Windows Media Playlist O…
·Hoe te knippen en plakken PDF-bestanden 
·Hoe Set Up Remote Desktop met Vista Home…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com